Promotiez.be App

Onze Reclamefolders APP by Promotiez.be toont u alle actuele folders van grote en kleine winkelketens in België, niet alleen alle supermarkten en bouwmarkten, maar ook elektronicazaken, modezaken, speelgoedwinkels, computerwinkels, drogisterijen en nog veel meer. Zelfs de meeste lokale winkels hebben we voor u vermeld. Wilt u een winkel als favoriet selecteren, dan kan dit eenvoudig door op het hartje te klikken. Hiermee bent u altijd als eerste op de hoogte van promoties van uw favoriete winkels en heeft u uw favoriete reclamefolders handig bij elkaar verzameld.


Bent u op zoek naar een promoties van een specifiek artikel of product? Ook deze vindt u snel in onze app door deze te selecteren in het menu. Zo krijgt u een overzicht, waar dit artikel in de folder staat, voor welke prijs en hoe lang de promoties nog geldig is. Vaak kan u met één klik het artikel in de folder selecteren, waarna u het eenvoudig kunt bestellen in de webshop. Uiteraard kan u promoties ook opslaan, door onze bewaar functie te gebruiken onderaan het bladerprogramma. U kan deze dan gemakkelijk terugvinden of vergelijken met andere promoties.


Waarom kiezen voor de Reclamefolders APP by Promotiez.be:

  • Het grootste folderoverzicht van België met alle folders!
  • Dé folders APP voor iPhone en iPad
  • Altijd de meest actuele folders, als eerste online.
  • Zowel landelijke als regionale folders
  • Selecteren van nieuwe folders, populaire folders, folder tips of bijna verlopen folders
  • Bekijk folders per categorie of winkel of kies een thema
  • Uw folder favorieten overzichtelijk bij elkaar
  • Bekijk ook magazines, brochures, catalogi of lookbooks
  • Opslaan van promoties en maken eigen boodschappenlijstje.
  • Adressen van winkels bij u in de buurt beschikbaar, die NU open zijn.


Omdat wij onafhankelijk zijn, kunnen wij u alle folders aanbieden, zowel landelijk als lokaal, zonder beperkingen. Ons gemotiveerde team is dagelijks online om als eerste de nieuwste folders voor u te plaatsen. En omdat wij géén papieren folders verspreiden, zijn we ook nog eens vriendelijk voor het milieu. Dat is voordeel voor de natuur en voordeel voor u.


Helpt u ons beter te worden? Stuur ons u opmerkingen, tips en vragen naar: [email protected]. Uiteraard worden wij ook heel erg blij van uw review. De Reclamefolders APP wordt u aangeboden door Promotiez.be, al 10 jaar de meest complete foldersite van België. Met alle reclamefolders, promoties, kortingen en acties, van A tot Z en heel veel voordeel voor u.