Promotiez.be App

Onze Reclamefolders APP door Promotiez.be toont u al de actuele folders van grote tot kleine winkelketens in België. We tonen niet alleen alle supermarkten en doe-het-zelfzaken, maar ook elektronicazaken, modezaken, speelgoedwinkels, computerwinkels en nog veel meer. We vermelden zelfs de meeste lokale winkels voor u. U kan een winkel als favoriet selecteren door op het hartje te klikken. Daardoor zal u altijd als eerste op de hoogte van nieuwe promoties van uw favoriete winkels. Ook zullen uw favoriete folders overzichtelijk bij elkaar staan.


Wanneer u op zoek bent naar promoties van een specifiek artikel of product, kan u deze snel in onze app vinden door deze te selecteren in het menu. Zo krijgt u een overzicht over dit artikel: waar staat het in de folder, hoeveel kost het en hoe lang zal de promotie nog geldig zijn. Vaak is één klik genoeg om het artikel in de folder te selecteren, waarna u het eenvoudig kunt bestellen in de webshop. Door de bewaarfunctie te gebruiken, die onderaan het bladerprogramma staat, kan u promoties opslaan. Zo kan u deze dan gemakkelijk terugvinden of vergelijken met andere promoties.


Waarom kiezen voor de Reclamefolders APP by Promotiez.be:

  • Het grootste folderoverzicht van België met alle folders!
  • Dé folders APP voor iPhone en iPad
  • Altijd de meest actuele folders, als eerste online.
  • Zowel landelijke als regionale folders
  • Selecteren van nieuwe folders, populaire folders, folder tips of bijna verlopen folders
  • Bekijk folders per categorie, per winkel of kies een thema
  • Uw folder favorieten overzichtelijk bij elkaar
  • Bekijk ook magazines, brochures, catalogi of lookbooks
  • Opslaan van promoties en een eigen boodschappenlijstje maken.
  • Adressen van winkels die bij u in de buurt beschikbaar en ook NU open zijn.


Omdat wij onafhankelijk zijn, kunnen we zonder beperkingen u alle folders aanbieden, zowel landelijk als lokaal. Ons gemotiveerde team is dagelijks online om als eerste de nieuwste folders voor u te plaatsen. Wij zijn heel milieuvriendelijk doordat we géén papieren folders verspreiden. Dat betekent voordelen voor de natuur en voordelen voor u.


Helpt u ons verbeteren? Stuur ons uw opmerkingen, tips en vragen naar: [email protected]. Uiteraard worden we ook enorm blij van uw review. De Reclamefolders APP wordt aangeboden door Promotiez.be, al 10 jaar de meest complete foldersite van België. Met alle reclamefolders, promoties, kortingen en acties, van A tot Z en heel veel voordelen voor u.

Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw