Over ons


Sinds 2009 is Promotiez.be dé specialist in het online publiceren van promotiemateriaal van retailers en merken. Promotiez is onderdeel van Kingbee BV en is actief in 28 landen: Nederland, Duitsland, België en Frankrijk, Portugal, Oostenrijk, Brazilië, Australië en Mexico.

Ons gemotiveerde team van folderspotters, programmeurs en designers houdt zich dagelijks bezig met het folderaanbod op onze websites, zodat jij altijd als eerste op de hoogte bent van alle actuele folders. Ons platform groeit erg hard in bezoekers.

Op www.promotiez.be tonen we alle actuele folders van grote en kleine winkelketens in België. Dit zijn niet alleen alle supermarkten en bouwmarkten, maar ook elektronicazaken, modezaken, speelgoedwinkels, computerwinkels, drogisterijen en nog veel meer. Zelfs de meeste lokale winkels hebben we voor jou vermeld. Wil je een winkel als favoriet selecteren, dan kan dit eenvoudig door op het hartje te klikken. Hiermee ben je altijd als eerste op de hoogte van promoties van jouw favoriete winkels en heb je jouw favoriete reclamefolders handig bij elkaar verzameld. Daarnaast hebben we ook een Promotiez app voor Android gebruikers in de Google Play Store en een IOS App voor Apple gebruikers.


Waarom kiezen voor de Reclamefolders APP by Promotiez.be:

  • Het grootste folderoverzicht van België met alle folders!
  • Dé folders APP voor iPhone en iPad
  • Altijd de meest actuele folders, als eerste online.
  • Zowel landelijke als regionale folders
  • Selecteren van nieuwe folders, populaire folders, folder tips of bijna verlopen folders
  • Bekijk folders per categorie of winkel of kies een thema
  • Jouw folder favorieten overzichtelijk bij elkaar
  • Bekijk ook magazines, brochures, catalogi of lookbooks
  • Opslaan van promoties en maken eigen boodschappenlijstje.
  • Adressen van winkels bij jou in de buurt beschikbaar, die NU open zijn.


Jouw folder op Promotiez.be?

Omdat wij onafhankelijk zijn, kunnen wij je alle folders aanbieden, zowel landelijk als lokaal, zonder beperkingen. Ons gemotiveerde team is dagelijks online om als eerste de nieuwste folders voor jou te plaatsen. En omdat wij géén papieren folders verspreiden, zijn we ook nog eens vriendelijk voor het milieu. Dat is voordeel voor de natuur en voordeel voor jou.

Help jij ons beter te worden of wil je meer informatie over het plaatsen van jouw folder? Stuur ons je opmerkingen, tips en vragen naar: [email protected]. Uiteraard worden wij ook heel erg blij van jouw review. De Reclamefolders website en APP word je aangeboden door Promotiez.be, al jaren de meest complete foldersite van België. Met alle reclamefolders, promoties, kortingen en acties, van A tot Z en heel veel voordeel voor jou.Download de gratis app met 900+ winkels
app-picture-logo
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw