Veelgestelde vragen

Promotiez.be is opgericht in 2009 en sindsdien het grootste onafhankelijke reclamefolder platform van België. Ons team verzamelt dagelijks de meest actuele online folders, magazines en lookbooks van alle (grote) winkels in België. Naast het aanbod op onze website is het voor consumenten ook mogelijk om een persoonlijke nieuwsbrief samen te stellen of alerts te ontvangen van favoriete winkels. Beide diensten zijn gratis en worden inmiddels door vele tienduizenden consumenten gebruikt. Promotiez.be: "Alle folders van A tot Z."

Ja, je gegevens worden gebruikt maar uitsluitend voor het aanbevelen van folders en winkels. 

Rechtsboven op onze website kan je je registreren met een e-mailadres of Facebook. Kies er dan voor om je aan te melden met behulp van Facebook, of door jouw gegevens in te vullen.  Vervolgens wordt gevraagd om via de opgegeven mail jouw account te activeren, dit word automatisch uitgevoerd zodra je op de link in de mail klikt. Na de eerste keer inloggen word gevraagd om je adres in te voeren zodat wij de folders van jouw dichtstbijzijnde supermarkt kunnen presenteren. Je account werkt ook in de Promotiez app.

Wij houden ons bij Promotiez.be alleen bezig met het publiceren van online folders op onze website. Wanneer je een klacht hebt over papieren folders, dan kan je hiervoor terecht bij de verspreider die vermeld staat op de folder of het folderpakket.

Jazeker, wij hebben namelijk een splinternieuwe app voor uw mobiele apparaten. Deze is te downloaden in de Appstore en Play store.

Wanneer je op je mobiele apparaat graag de folders en promoties uit jouw eigen omgeving wilt bekijken, dan kun je gebruik maken van locatievoorzieningen. Wanneer je deze op "aan" zet dan wordt de plaats waar jij je bevindt automatisch gedetecteerd. Hoe zet je deze aan?

Stap 1: Ga naar INSTELLINGEN

Stap 2: Ga naar PRIVACY

Stap 3:  Ga naar locatievoorzieningen

Stap 4:  Zet je locatievoorzieningen "aan"

Mocht u toch nog problemen hebben, stuur dan een mailtje naar [email protected] en we helpen je graag verder.


Je kunt jouw favoriete winkel toevoegen aan favorieten door op het hartje te drukken. Via deze weg wordt de winkel ook toegevoegd aan "Mijn winkels".

De folder kan op dit moment nog niet met een druk op de knop worden gedeeld, maar de link kan natuurlijk wel gedeeld worden met familie en vrienden. In de allernieuwste app van Promotiez.be kan de folder snel gedeeld worden met iedereen die de folder echt moet zien. Super handig!

Dat de folder van jouw favoriete winkel niet online staat is natuurlijk erg jammer! Je kunt het beste ons een mail sturen naar [email protected], dan zorgen wij dat de folder zo snel mogelijk online komt!

De producten die aangegeven zijn in de folders die wij aanbieden, behoren tot de aanbieder van het product. Voor informatie over de actuele promoties en productspecificaties kan je terecht bij de eigenaar van de producten of afzender van de folder. In de folder staat aangegeven van wie de acties en producten zijn en waar eventuele vragen gesteld kunnen worden. Daarnaast staat er op onze winkelpagina informatie over het bedrijf waarbij de folder behoort. 

Je krijgt e-mails wanneer er voor jou relevante nieuwe folders geplaatst zijn voor de gefavoriete winkel.

Promotiez.be verkoopt zelf geen producten en biedt alleen de actuele promoties aan van de winkels. Om de producten te bestellen kan je op het logo van het bedrijf klikken of onderaan de winkelpagina op de link drukken. 

Promotiez.be wil het meest uitgebreide assortiment aan folders aanbieden van A tot Z. We proberen alle folders van alle winkels in België te tonen op onze website. Het kan natuurlijk zijn dat we een winkel vergeten, maar niet getreurd! Laat de winkel weten via de contactinformatie en dan zorgen wij ervoor dat de folder binnen een week op de site staat. 

Ja zeker! We hebben hiervoor meerdere mogelijkheden, vul hiervoor even het formulier in op de pagina: https://www.Promotiez.be/contact.html

Zodra je bent ingelogd zie je rechtsboven jouw naam staan, ga hier met de muis overheen. Vervolgens druk je op account beheer, wat het mogelijk maakt om jouw gegevens aan te passen.

Druk rechtsboven op de knop ''INLOGGEN'' ,naast het ''onthoud mij'' knopje staat ''wachtwoord vergeten?'', druk hierop. Dan vul je hier het e-mailadres van jouw account in. Op het ingevulde e-mailadres krijg je vervolgens een mail om jouw wachtwoord te veranderen. Mocht de mail niet binnenkomen, bekijk dan ook even je spam box.

We proberen op iedere dag de allernieuwste folders te publiceren op Promotiez.be. De folders van de komende week zullen altijd in het weekend al online staan op onze website. Bekijk onze site dus iedere dag om de allernieuwste folders alvast te kunnen bekijken!

Dat kan zeker! Je kan je afmelden via je accountpagina na het inloggen. 

Download de gratis app met 900+ winkels
app-picture-logo
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw