Folders van AliExpress België

Er is tijdelijk geen folder

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste AliExpress folder online staat?
Al 19.346 mensen gingen u voor

Bekijk de AliExpress folder eerst in de app!

75K+
Download de app

Bekijk de AliExpress folder eerst in de app!

Download de gratis app met 900+ winkels

AliExpress folder en promoties


AliExpress, onderdeel van de Chinese Alibaba Group, is één van de grootste online webwinkels ter wereld, met een uitgebreide webshop in België. Elke maand geven zij een mooie promofolder uit, zoals de Singles Day folder, de Black Friday folder en de Kerstfolder met een groot aantal aantrekkelijke kortingen en promoties uit het grote assortiment. Dit AliExpress assortiment valt onder te verdelen in verschillende categorieën, zoals: Dames Kleding, Mannenkleding, Mobiele telefoons & telecommunicatie, Computer en Kantoor, Consumentenelektronica, Sieraden en Accessoires, Huis & Tuin, Bagage & Tassen, Schoenen, Moeder en Kinderen en Sport & Entertainment. Maar ook voor b.v.: Speelgoed, Auto’s & Motoren, Licht & Verlichting, Meubilair en Huishoudelijke Apparatuur kun je bij AliExpress uitstekend terecht. U vindt hier veel populaire artikelen van verschillende merken in verschillende uitvoeringen, materialen en kleuren voor ongelooflijke rode prijzen. Bovendien worden de meeste bestellingen zonder verzendkosten naar u verzonden. Bent u op zoek naar een nieuwe winterjas, een horloge, een stofzuiger of nieuwe salon, kijk dan eens in de AliExpress reclamefolder voor de actuele promoties of bestel direct online in de overzichtelijke webshop. “AliExpress, slimmer kopen, beter leven.” Meer informatie over het AliExpress assortiment, de bestelvoorwaarden, de folder en de webshop kunt u vinden op: www.aliexpress.com


Uw AliExpress winkel

Bekijk de meest actuele folders en promoties van AliExpress en betaal nooit meer teveel. AliExpress heeft in België 0 winkels, waar ze wekelijkse aantrekkelijke aanbiedingen hebben. In de nieuwste folder vindt u promoties die geldig zijn vanaf 26-02-2024 t/m 03-03-2024. Deze week zijn er 0 producten met korting en mogelijk aan de laagste prijs. Promoties zoals: HEMA Naadloze Sporttop Light Support Zwart (zwart), HEMA Kinderblouse Met Ruffle Paars (paars) en HEMA Gymtas Met Trekkoord Koala wilt u dus niet missen! Natuurlijk heeft AliExpress nog meer producten in het assortiment die nu niet in de aanbieding zijn. Deze kan u wel bestellen via de webshop of ophalen bij een pick-up point of winkel bij u in de buurt. Kies uw dichtsbijzijnde locatie met de "locatiezoeker" in de bovenste menubalk naast de zoekbox. Meer informatie zoals openingsuren van uw winkel in Antwerpen, Brugge, Brussel of een andere winkel in België, kan u ook vinden op de website van AliExpress.

Als u in de AliExpress folder niet kan vinden wat u zoekt, dan kan u altijd op zoek gaan naar een aanbieding bij vergelijkbare winkels uit dezelfde categorie: Warenhuis, zoals HEMA, Molecule of Yess. Wellicht vindt u het product dan wel aan de laagste prijs. Naast de acties uit de folder kan u bij AliExpress soms ook geld besparen met een kortingscode. Raadpleeg hiervoor de AliExpress website.

Veelgestelde vragen over AliExpress

Waar vind ik de AliExpress folder van volgende week?

In de AliExpress folder volgende week vind je de AliExpress aanbiedingen die vanaf de volgende week gelden, exclusief voor de Belgische klanten. Mis deze kans niet om te profiteren van de beste promo's en producten die handig verzameld zijn in de wekelijkse folder.

close-icon close-icon

Waar vind ik de AliExpress folder van deze week?

De AliExpress folder België deze week is nu te bekijken op Promotiez.be. De folder geldig van 26-02-2024 t/m 03-03-2024 heeft ook diverse promoties om te bekijken. Naast de folder van deze week, is de folder van volgende week van AliExpress ook al te bekijken!

close-icon close-icon

Welke promoties vind ik volgende week bij AliExpress?

AliExpress heeft veel mooie promoties deze week maar ook van volgende week! De promoties van volgende week bij AliExpress vindt u terug in de folder van 26-02-2024 t/m 03-03-2024, maar u kan ook online alle leuke aanbiedingen terugvinden in de webshop of op de website van AliExpress. Hier volgen alvast enkele interessante promoties en aanbiedingen: HEMA Naadloze Sporttop Light Support Zwart (zwart), HEMA Kinderblouse Met Ruffle Paars (paars) en HEMA Gymtas Met Trekkoord Koala

close-icon close-icon

Is er een filiaal van AliExpress in mijn buurt?

De dichtstbijzijnde filiaal kan worden gevonden via onze website door uw locatie op te geven. Het voordeel van uw locatie delen met ons, is dat we alle winkels kunnen weergeven die in uw buurt gevestigd zijn. Als u op 'winkels' klikt in de app, krijgt u te zien wat het dichtstbijzijnde filiaal is van AliExpress. Op onze website en in de app kunt u ook uw postcode invoeren zodat u weet welke vestigingen dichtbij zijn.

close-icon close-icon

Hoe vind ik de openingsuren van AliExpress?

Op de website van AliExpress kunt u de huidige openingsuren vinden. Ook op onze website of in de app kunt u de openingsuren van AliExpress vinden. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie waarvan u de openingsuren van AliExpress wilt weten.

close-icon close-icon

Wat kan je online bestellen bij AliExpress?

Bij AliExpress kan je online bestellen, om het huidige assortiment van AliExpress te bekijken, kunt u het beste de webshop openen. De online webshop bevat diverse categorieën om een duidelijk overzicht te houden over het aanbod. Hier vindt u nu de promoties uit de folder van 26-02-2024 t/m 03-03-2024

close-icon close-icon

Is AliExpress nu open?

De AliExpress vestigingen volgen standaard openingsuren, toch kan het soms afwijken. Sommige locaties openen of sluiten vroeger of hebben onregelmatige uren. Om te zien of de AliExpress bij u in de buurt nu open is, klikt u op 'locaties' op de AliExpress-pagina op deze website. Selecteer de vestiging in uw buurt. Natuurlijk kan u ook op de website van AliExpress de huidige openingsuren bekijken.

close-icon close-icon

Is het online assortiment van AliExpress hetzelfde als in een winkel op locatie?

In de meeste AliExpress vestigingen vindt u zowel online als in een winkel op locatie hetzelfde assortiment terug. Per locatie kan dit natuurlijk verschillen. Surf naar de website van AliExpress voor meer informatie. Doe alvast wat inspiratie op met de folder van 26-02-2024 t/m 03-03-2024.

Let op: Sommige winkels op deze website hebben enkel een webshop of enkel een winkel op locatie. Lees dus goed alle informatie op de AliExpress pagina.

close-icon close-icon

Hoeveel AliExpress vestigingen zijn er in België?

AliExpress heeft diverse filialen, op de website van AliExpress vindt u alle adressen van alle filialen over heel België. Wilt u weten waar u een vestiging van AliExpress in uw buurt vindt? Schakel via onze app uw locatie in! Let op: Sommige winkels op onze website hebben enkel een webshop.

close-icon close-icon

Ik heb een vraag, compliment of klacht voor AliExpress, hoe kan ik contact opnemen?

Voor een specifieke vraag, een bedanking of compliment of een klacht voor AliExpress, kan u surfen naar de website van AliExpress. Bij 'contact' vindt u dan een e-mailadres, telefoonnummer of contactformulier, zo staat AliExpress voor u klaar!

close-icon close-icon
Toon alle...

AliExpress promo's

🛍️ AliExpress folders: 0
🆕 Nieuwe promoties: 0
🏷️ Categorie: Warenhuis
🕰️ Laatste folderupdate: 29-06-2021
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw