Folders van Bax Shop België

Er is tijdelijk geen folder

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Bax Shop folder online staat?
Al 23.357 mensen gingen u voor

Bekijk de Bax Shop folder eerst in de app!

75K+
Download de app

Bekijk de Bax Shop folder eerst in de app!

Download de gratis app met 900+ winkels

Bax Music Shop folder en promoties

Bax-Music Shop is al ruim 15 jaar één van de grootste online muziekwinkels in de Benelux met een winkel in Antwerpen en een uitgebreide webshop. Maandelijks brengt men een mooie folder uit met aanbiedingen uit het brede assortiment. Dit Bax Music Shop assortiment bestaat uit alles wat een muziekliefhebber of producent zich maar kan wensen, zoals elektronica, DJ gear, geluid, beeld/AV, muziekinstrumenten, multimedia etc. Men staat bekend om zijn goede service en garantie, maar ook om zijn diversiteit en recensies van gebruikers en product experts. Heeft u een passie voor muziek en op zoek naar een goede leverancier, kijk dan eens in de Bax-Music folder of catalogus voor alle promoties en acties of bestel uw muziekinstrumenten of muziekapparatuur direct online in de Bax-Music webshop. "Bax-Music: we support your stage." Meer informatie over Bax-Music winkel, de openingsuren, de online folder en de webshop kunt u vinden op: https://www.bax-shop.be/nl 


Uw Bax Shop winkel

Bekijk de meest actuele folders en promoties van Bax Shop en betaal nooit meer teveel. Bax Shop heeft in België 0 winkels, waar ze wekelijkse aantrekkelijke aanbiedingen hebben. In de nieuwste folder vindt u promoties die geldig zijn vanaf 26-02-2024 t/m 03-03-2024. Deze week zijn er 0 producten met korting en mogelijk aan de laagste prijs. Promoties zoals: Travel with the Wind Houten 3D-puzzel. 143 stukjes, Anna O en TONI COPPERS THRILLER ROOF DIER 336 blz wilt u dus niet missen! Natuurlijk heeft Bax Shop nog meer producten in het assortiment die nu niet in de aanbieding zijn. Deze kan u wel bestellen via de webshop of ophalen bij een pick-up point of winkel bij u in de buurt. Kies uw dichtsbijzijnde locatie met de "locatiezoeker" in de bovenste menubalk naast de zoekbox. Meer informatie zoals openingsuren van uw winkel in Antwerpen, Brugge, Brussel of een andere winkel in België, kan u ook vinden op de website van Bax Shop.

Als u in de Bax Shop folder niet kan vinden wat u zoekt, dan kan u altijd op zoek gaan naar een aanbieding bij vergelijkbare winkels uit dezelfde categorie: Boeken en muziek, zoals Boekenvoordeel, Bookspot of Pipoos. Wellicht vindt u het product dan wel aan de laagste prijs. Naast de acties uit de folder kan u bij Bax Shop soms ook geld besparen met een kortingscode. Raadpleeg hiervoor de Bax Shop website.

Veelgestelde vragen over Bax Shop

Waar vind ik de Bax Shop folder van volgende week?

In de Bax Shop folder volgende week vind je de Bax Shop aanbiedingen die vanaf de volgende week gelden, exclusief voor de Belgische klanten. Mis deze kans niet om te profiteren van de beste promo's en producten die handig verzameld zijn in de wekelijkse folder.

close-icon close-icon

Waar vind ik de Bax Shop folder van deze week?

De Bax Shop folder België deze week is nu te bekijken op Promotiez.be. De folder geldig van 26-02-2024 t/m 03-03-2024 heeft ook diverse promoties om te bekijken. Naast de folder van deze week, is de folder van volgende week van Bax Shop ook al te bekijken!

close-icon close-icon

Welke promoties vind ik volgende week bij Bax Shop?

Bax Shop heeft veel mooie promoties deze week maar ook van volgende week! De promoties van volgende week bij Bax Shop vindt u terug in de folder van 26-02-2024 t/m 03-03-2024, maar u kan ook online alle leuke aanbiedingen terugvinden in de webshop of op de website van Bax Shop. Hier volgen alvast enkele interessante promoties en aanbiedingen: Travel with the Wind Houten 3D-puzzel. 143 stukjes, Anna O en TONI COPPERS THRILLER ROOF DIER 336 blz

close-icon close-icon

Is er een filiaal van Bax Shop in mijn buurt?

De dichtstbijzijnde filiaal kan worden gevonden via onze website door uw locatie op te geven. Het voordeel van uw locatie delen met ons, is dat we alle winkels kunnen weergeven die in uw buurt gevestigd zijn. Als u op 'winkels' klikt in de app, krijgt u te zien wat het dichtstbijzijnde filiaal is van Bax Shop. Op onze website en in de app kunt u ook uw postcode invoeren zodat u weet welke vestigingen dichtbij zijn.

close-icon close-icon

Hoe vind ik de openingsuren van Bax Shop?

Op de website van Bax Shop kunt u de huidige openingsuren vinden. Ook op onze website of in de app kunt u de openingsuren van Bax Shop vinden. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie waarvan u de openingsuren van Bax Shop wilt weten.

close-icon close-icon

Wat kan je online bestellen bij Bax Shop?

Bij Bax Shop kan je online bestellen, om het huidige assortiment van Bax Shop te bekijken, kunt u het beste de webshop openen. De online webshop bevat diverse categorieën om een duidelijk overzicht te houden over het aanbod. Hier vindt u nu de promoties uit de folder van 26-02-2024 t/m 03-03-2024

close-icon close-icon

Is Bax Shop nu open?

De Bax Shop vestigingen volgen standaard openingsuren, toch kan het soms afwijken. Sommige locaties openen of sluiten vroeger of hebben onregelmatige uren. Om te zien of de Bax Shop bij u in de buurt nu open is, klikt u op 'locaties' op de Bax Shop-pagina op deze website. Selecteer de vestiging in uw buurt. Natuurlijk kan u ook op de website van Bax Shop de huidige openingsuren bekijken.

close-icon close-icon

Is het online assortiment van Bax Shop hetzelfde als in een winkel op locatie?

In de meeste Bax Shop vestigingen vindt u zowel online als in een winkel op locatie hetzelfde assortiment terug. Per locatie kan dit natuurlijk verschillen. Surf naar de website van Bax Shop voor meer informatie. Doe alvast wat inspiratie op met de folder van 26-02-2024 t/m 03-03-2024.

Let op: Sommige winkels op deze website hebben enkel een webshop of enkel een winkel op locatie. Lees dus goed alle informatie op de Bax Shop pagina.

close-icon close-icon

Hoeveel Bax Shop vestigingen zijn er in België?

Bax Shop heeft diverse filialen, op de website van Bax Shop vindt u alle adressen van alle filialen over heel België. Wilt u weten waar u een vestiging van Bax Shop in uw buurt vindt? Schakel via onze app uw locatie in! Let op: Sommige winkels op onze website hebben enkel een webshop.

close-icon close-icon

Ik heb een vraag, compliment of klacht voor Bax Shop, hoe kan ik contact opnemen?

Voor een specifieke vraag, een bedanking of compliment of een klacht voor Bax Shop, kan u surfen naar de website van Bax Shop. Bij 'contact' vindt u dan een e-mailadres, telefoonnummer of contactformulier, zo staat Bax Shop voor u klaar!

close-icon close-icon
Toon alle...

Bax Shop promo's

🛍️ Bax Shop folders: 0
🆕 Nieuwe promoties: 0
🏷️ Categorie: Boeken en muziek
🕰️ Laatste folderupdate: 13-12-2023
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw