Folders van Belgica Meubelen

Laatste folderupdate: 25-03-2022

Belgica Meubelen folder

Geldig: 25 mrt. t/m 25 mei

Deze Belgica Meubelen folder met actuele aanbiedingen is nog 7 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Belgica Meubelen en bespaar op uw aankopen bij Belgica Meubelen.

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Belgica Meubelen folder online staat?
Al 58.501 mensen gingen u voor

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Belgica Meubelen folder online staat?
Al 13.355 mensen gingen u voor

Promoties bij Belgica Meubelen

Download de gratis app met 900+ winkels

Belgica Meubelen folder en promoties

Blader door de Belgica Meubelen folder en laat je verrassen door de nieuwste acties en kortingen.  De Belgica Meubelen winkel in Tongeren staat bekend om zijn grote keuze én lage prijzen. Op zoek naar een leuke kast, een nieuwe eetkamer of een zachte matras? Neem een kijkje in de 5000 m2 toonzaal en wandel rustig door het ruime assortiment meubels. Eetkamer en keuken, woonkamer en salons, zetels en bureaustoelen, slaapkamer, boxspring en decoratie. De grote showroom en de ruime stock zorgen ervoor dat u meteen geholpen wordt en uw meubels snel geleverd worden.

In de wekelijkse Belgica Meubelen reclamefolder vindt u steeds de laagste prijs. Een mooi en stijlvol interieur moet bereikbaar zijn voor iedereen. Daarom houdt de Belgica Meubelen winkel rekening met ieders budget. Belgica Meubelen, enorme keuze en steeds de goedkoopste!

Geen tijd om naar Tongeren te komen? Ga dan zeker naar de Belgica Meubelen webshop en geniet ook online van de laatste promoties. Meer info over de openingsuren, de koopzondag en de reclame folder vindt u op: http://belgica.be/nl/home/