Black Friday folders van BENT

Laatste folderupdate : 26/05/2023

BENT folder

Geldig: 25 mei t/m 2 jun.

Deze BENT folder met recente promoties is nog 6 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van BENT en bespaar op uw aankopen bij BENT.

Hou me op de hoogte store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste BENT folder online staat?
Al 22.416 mensen gingen u voor

Hou me op de hoogte store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste BENT folder online staat?
Al 27.644 mensen gingen u voor

Vergelijkbare winkels met Black Friday deals

Black Friday BENT deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe BENT Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van BENT tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday BENT deals! Schrijf u nu in voor de BENT nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij BENT. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de BENT winkels, vindt u op BENT website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van BENT

Wanneer begint Black Friday bij BENT?

Black Friday promoties van BENT zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van BENT. De BENT folder geldig van 25-05-2023 t/m 02-06-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van BENT?

Tijdens Black Friday heeft BENT dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Kinder slip

Dames hipster

Kinder boxer

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van BENT bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door BENT verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van BENT voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

BENT Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 BENT Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0