Folders van Berghoff Worldwide België

Er is tijdelijk geen folder

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Berghoff Worldwide folder online staat?
Al 52.595 mensen gingen u voor

Bekijk de Berghoff Worldwide folder eerst in de app!

75K+
Download de app

Populaire Berghoff Worldwide filialen België

Bekijk de Berghoff Worldwide folder eerst in de app!

Download de gratis app met 900+ winkels

Uw Berghoff Worldwide winkel

Bekijk de meest actuele folders en promoties van Berghoff Worldwide en betaal nooit meer teveel. Berghoff Worldwide heeft in België 1 winkels, waar ze wekelijkse aantrekkelijke aanbiedingen hebben. In de nieuwste folder vindt u promoties die geldig zijn vanaf 26-02-2024 t/m 03-03-2024. Deze week zijn er 0 producten met korting en mogelijk aan de laagste prijs. Promoties zoals: Metod / maximera Bovenkast m deur/2 lades, Wandbord Camo - zwart zeegras - Ø35 cm en Gordijn Puck Geel wilt u dus niet missen! Natuurlijk heeft Berghoff Worldwide nog meer producten in het assortiment die nu niet in de aanbieding zijn. Deze kan u wel bestellen via de webshop of ophalen bij een pick-up point of winkel bij u in de buurt. Kies uw dichtsbijzijnde locatie met de "locatiezoeker" in de bovenste menubalk naast de zoekbox. Meer informatie zoals openingsuren van uw winkel in Antwerpen, Brugge, Brussel of een andere winkel in België, kan u ook vinden op de website van Berghoff Worldwide.

Als u in de Berghoff Worldwide folder niet kan vinden wat u zoekt, dan kan u altijd op zoek gaan naar een aanbieding bij vergelijkbare winkels uit dezelfde categorie: Wonen, zoals Jysk, Kwantum of Leen Bakker. Wellicht vindt u het product dan wel aan de laagste prijs. Naast de acties uit de folder kan u bij Berghoff Worldwide soms ook geld besparen met een kortingscode. Raadpleeg hiervoor de Berghoff Worldwide website.

Veelgestelde vragen over Berghoff Worldwide

Waar vind ik de Berghoff Worldwide folder van volgende week?

In de Berghoff Worldwide folder volgende week vind je de Berghoff Worldwide aanbiedingen die vanaf de volgende week gelden, exclusief voor de Belgische klanten. Mis deze kans niet om te profiteren van de beste promo's en producten die handig verzameld zijn in de wekelijkse folder.

close-icon close-icon

Waar vind ik de Berghoff Worldwide folder van deze week?

De Berghoff Worldwide folder België deze week is nu te bekijken op Promotiez.be. De folder geldig van 26-02-2024 t/m 03-03-2024 heeft ook diverse promoties om te bekijken. Naast de folder van deze week, is de folder van volgende week van Berghoff Worldwide ook al te bekijken!

close-icon close-icon

Welke promoties vind ik volgende week bij Berghoff Worldwide?

Berghoff Worldwide heeft veel mooie promoties deze week maar ook van volgende week! De promoties van volgende week bij Berghoff Worldwide vindt u terug in de folder van 26-02-2024 t/m 03-03-2024, maar u kan ook online alle leuke aanbiedingen terugvinden in de webshop of op de website van Berghoff Worldwide. Hier volgen alvast enkele interessante promoties en aanbiedingen: Metod / maximera Bovenkast m deur/2 lades, Wandbord Camo - zwart zeegras - Ø35 cm en Gordijn Puck Geel

close-icon close-icon

Is er een filiaal van Berghoff Worldwide in mijn buurt?

De dichtstbijzijnde filiaal kan worden gevonden via onze website door uw locatie op te geven. Het voordeel van uw locatie delen met ons, is dat we alle winkels kunnen weergeven die in uw buurt gevestigd zijn. Als u op 'winkels' klikt in de app, krijgt u te zien wat het dichtstbijzijnde filiaal is van Berghoff Worldwide. Op onze website en in de app kunt u ook uw postcode invoeren zodat u weet welke vestigingen dichtbij zijn.

close-icon close-icon

Hoe vind ik de openingsuren van Berghoff Worldwide?

Op de website van Berghoff Worldwide kunt u de huidige openingsuren vinden. Ook op onze website of in de app kunt u de openingsuren van Berghoff Worldwide vinden. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie waarvan u de openingsuren van Berghoff Worldwide wilt weten.

close-icon close-icon

Wat kan je online bestellen bij Berghoff Worldwide?

Bij Berghoff Worldwide kan je online bestellen, om het huidige assortiment van Berghoff Worldwide te bekijken, kunt u het beste de webshop openen. De online webshop bevat diverse categorieën om een duidelijk overzicht te houden over het aanbod. Hier vindt u nu de promoties uit de folder van 26-02-2024 t/m 03-03-2024

close-icon close-icon

Is Berghoff Worldwide nu open?

De Berghoff Worldwide vestigingen volgen standaard openingsuren, toch kan het soms afwijken. Sommige locaties openen of sluiten vroeger of hebben onregelmatige uren. Om te zien of de Berghoff Worldwide bij u in de buurt nu open is, klikt u op 'locaties' op de Berghoff Worldwide-pagina op deze website. Selecteer de vestiging in uw buurt. Natuurlijk kan u ook op de website van Berghoff Worldwide de huidige openingsuren bekijken.

close-icon close-icon

Is het online assortiment van Berghoff Worldwide hetzelfde als in een winkel op locatie?

In de meeste Berghoff Worldwide vestigingen vindt u zowel online als in een winkel op locatie hetzelfde assortiment terug. Per locatie kan dit natuurlijk verschillen. Surf naar de website van Berghoff Worldwide voor meer informatie. Doe alvast wat inspiratie op met de folder van 26-02-2024 t/m 03-03-2024.

Let op: Sommige winkels op deze website hebben enkel een webshop of enkel een winkel op locatie. Lees dus goed alle informatie op de Berghoff Worldwide pagina.

close-icon close-icon

Hoeveel Berghoff Worldwide vestigingen zijn er in België?

Berghoff Worldwide heeft diverse filialen, op de website van Berghoff Worldwide vindt u alle adressen van alle filialen over heel België. Wilt u weten waar u een vestiging van Berghoff Worldwide in uw buurt vindt? Schakel via onze app uw locatie in! Let op: Sommige winkels op onze website hebben enkel een webshop.

close-icon close-icon

Ik heb een vraag, compliment of klacht voor Berghoff Worldwide, hoe kan ik contact opnemen?

Voor een specifieke vraag, een bedanking of compliment of een klacht voor Berghoff Worldwide, kan u surfen naar de website van Berghoff Worldwide. Bij 'contact' vindt u dan een e-mailadres, telefoonnummer of contactformulier, zo staat Berghoff Worldwide voor u klaar!

close-icon close-icon
Toon alle...

Berghoff Worldwide promo's

🛍️ Berghoff Worldwide folders: 0
🆕 Nieuwe promoties: 0
🏷️ Categorie: Wonen
🕰️ Laatste folderupdate: 01-07-2021
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw