Black Friday folders van Bernard

Laatste folderupdate : 21/09/2023

Er is tijdelijk geen folder store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Bernard folder online staat?
Al 58.687 mensen gingen u voor

Vergelijkbare winkels met Black Friday deals

Black Friday Bernard deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe Bernard Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Bernard tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Bernard deals! Schrijf u nu in voor de Bernard nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij Bernard. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de Bernard winkels, vindt u op Bernard website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Bernard

Wanneer begint Black Friday bij Bernard?

Black Friday promoties van Bernard zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Bernard. De folder geldig van 18-09-2023 t/m 24-09-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Bernard?

Tijdens Black Friday heeft Bernard dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

aanbieding 1

aanbieding 2

aanbieding 3

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Bernard bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door Bernard verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Bernard voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Bernard Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Bernard Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0