Black Friday folders van Bershka

Laatste folderupdate : 11/04/2023

Bershka folder

Geldig: 10 apr. t/m 6 jun.

Deze Bershka folder met recente promoties is nog 1 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Bershka en bespaar op uw aankopen bij Bershka.

Hou me op de hoogte store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Bershka folder online staat?
Al 56.610 mensen gingen u voor

Hou me op de hoogte store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Bershka folder online staat?
Al 34.043 mensen gingen u voor

Vergelijkbare winkels met Black Friday deals

Black Friday Bershka deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe Bershka Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Bershka tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Bershka deals! Schrijf u nu in voor de Bershka nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij Bershka. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de Bershka winkels, vindt u op Bershka website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Bershka

Wanneer begint Black Friday bij Bershka?

Black Friday promoties van Bershka zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Bershka. De Bershka folder geldig van 10-04-2023 t/m 06-06-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Bershka?

Tijdens Black Friday heeft Bershka dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Kinder slip

Dames hipster

Kinder boxer

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Bershka bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door Bershka verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Bershka voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Bershka Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Bershka Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0