Black Friday Blokker deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe Blokker Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Blokker tijdens Black Friday 2023. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Blokker deals! Schrijf u nu in voor de Blokker nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij Blokker. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de Blokker winkels, vindt u op Blokker website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Blokker

Is er een Blokker winkel in Wijnegem?

Op zoek naar een Blokker winkel in Wijnegem of bij u in de buurt? We hebben alle actuele adressen van Blokker in Wijnegem voor u verzameld. Let op voordat u naar de winkel gaat, want in sommige winkels zullen de openingstijden of services en diensten verschillen. Kijk dus altijd op onze winkelpagina van uw Blokker winkel voor de juiste informatie.

close-icon close-icon

Is de Blokker in Wijnegem nu open?

De Blokker winkel in Wijnegem heeft standaard openingstijden, maar ze kunnen soms afwisselen. Bekijk de meest actuele openingstijden op de pagina door op uw Wijnegem filiaal te drukken

close-icon close-icon

Zijn alle promoties uit de folder ook verkrijgbaar in de Blokker in Wijnegem?

De aanbiedingen van deze week uit de Blokker folder met 04-12-2023 t/m 17-12-2023 zijn geldig in jouw Blokker winkel in Wijnegem. De beste aanbiedingen in Blokker Wijnegem zijn: Little dutch little farm blokkenkar, Boum autospeeltje met speelstuur en Mijn interactieve videomicroscoop.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingsuren van Blokker in Wijnegem?

De huidige openingstijden van Blokker in Wijnegem vind u gemakkelijk door uw filiaal te kiezen. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie om de openingstijden van uw Blokker winkel te vinden.

close-icon close-icon

Wat is de dichtstbijzijnde vestiging van Blokker in Wijnegem?

Blokker heeft zeer goede promoties zoals Little dutch little farm blokkenkar, Boum autospeeltje met speelstuur en Mijn interactieve videomicroscoop, dat we begrijpen dat u deze wilt scoren bij Blokker in Wijnegem. Helaas zit een Blokker winkel niet altijd in de buurt, geef uw locatie aan ons door om erachter te komen wat de dichtstbijzijnde locatie is in de buurt van Wijnegem.


Mocht er geen Blokker gevestigd zijn in Wijnegem, bekijk dan de vergelijkbare winkels in de categorie Speelgoed.

close-icon close-icon

Wat zijn de openingsuren van Blokker tijdens koopzondag?

De openingstijden van Blokker in Wijnegem zijn overzichtelijk weergegeven bij de filialen. hierdoor kunt u altijd zien of een Blokker winkel geopend is op zondag.

close-icon close-icon
Toon alle...

Blokker Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Blokker Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw