Folders van Booking.com België

Er is tijdelijk geen folder

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Booking.com folder online staat?
Al 35.151 mensen gingen u voor

Bekijk de Booking.com folder eerst in de app!

75K+
Download de app

Bekijk de Booking.com folder eerst in de app!

Download de gratis app met 900+ winkels

Booking.com folder en promoties

Nood aan vakantie? Blader door de Booking.com folder en vind promoties, aanbiedingen, acties en korting op uw volgende verblijf! Toch is Booking.com meer dan alleen een boekingsplatform. Deze intussen sterk gegroeide Nederlandse startup, wil reizen aanbieden en het voor iedereen makkelijker maken de wereld te beleven. Bestaan er Booking.com promoties en aanbiedingen? Jazeker! Deze online reisaanbieder heeft voor u de perfecte aanbieding, actie of promotie. Op die manier kunt u aan de laagste prijs op reis.


Wat vind ik in het assortiment van Booking.com?

Booking.com is één van ’s werelds grootste e-commercebedrijven en biedt u daarom veel meer dan hotelboekingen. Naast de mogelijkheid om verblijven te boeken, kan u ondertussen ook vluchten zoeken en boeken, bieden ze autoverhuur aan, kan u korting of promotie vinden op attracties in de buurt van uw verblijfplaats en heeft u de mogelijkheid om luchthaventaxi’s te regelen. Dankzij een fantastisch concept ‘Genius’ kan u een leven lang korting krijgen op uw verblijven! Wat? Inderdaad, als u vaak boekt via Booking.com wordt u beloond met het Genius-label. Het is eenvoudig; maak een gratis account aan, boek uw reizen via Booking.com en binnen de kortste keren, krijgt u het blijde nieuws dat u altijd 10% korting krijgt op al uw boekingen. Wat een geweldige promotie!


Heeft Booking.com winkels en wat zijn de openingsuren?

Booking.com – Bespaar tijd, bespaar geld. En dat met een leven lang korting op uw verblijven. Booking.com is een online platform en heeft geen winkels of een filiaal op locatie. De openingsuren zijn op die manier 24/7 op elk moment, op elke plaats. Download de app, geef uw kortingscode in en ga op reis! Meer informatie over Booking.com, de klantenservice, acties, aanbiedingen, promoties en de reclamefolder, vindt u op de website: www.booking.com.

Uw Booking.com winkel

Bekijk de meest actuele folders en promoties van Booking.com en betaal nooit meer teveel. Booking.com heeft in België 0 winkels, waar ze wekelijkse aantrekkelijke aanbiedingen hebben. In de nieuwste folder vindt u promoties die geldig zijn vanaf 19-02-2024 t/m 25-02-2024. Deze week zijn er 0 producten met korting en mogelijk aan de laagste prijs. Promoties zoals: aanbieding 1, aanbieding 2 en aanbieding 3 wilt u dus niet missen! Natuurlijk heeft Booking.com nog meer producten in het assortiment die nu niet in de aanbieding zijn. Deze kan u wel bestellen via de webshop of ophalen bij een pick-up point of winkel bij u in de buurt. Kies uw dichtsbijzijnde locatie met de "locatiezoeker" in de bovenste menubalk naast de zoekbox. Meer informatie zoals openingsuren van uw winkel in Antwerpen, Brugge, Brussel of een andere winkel in België, kan u ook vinden op de website van Booking.com.

Als u in de Booking.com folder niet kan vinden wat u zoekt, dan kan u altijd op zoek gaan naar een aanbieding bij vergelijkbare winkels uit dezelfde categorie: Reizen, zoals Neckermann Reizen, Thomas Cook of TUI. Wellicht vindt u het product dan wel aan de laagste prijs. Naast de acties uit de folder kan u bij Booking.com soms ook geld besparen met een kortingscode. Raadpleeg hiervoor de Booking.com website.

Veelgestelde vragen over Booking.com

Waar vind ik de Booking.com folder van volgende week?

In de Booking.com folder volgende week vind je de Booking.com aanbiedingen die vanaf de volgende week gelden, exclusief voor de Belgische klanten. Mis deze kans niet om te profiteren van de beste promo's en producten die handig verzameld zijn in de wekelijkse folder.

close-icon close-icon

Waar vind ik de Booking.com folder van deze week?

De Booking.com folder België deze week is nu te bekijken op Promotiez.be. De folder geldig van 19-02-2024 t/m 25-02-2024 heeft ook diverse promoties om te bekijken. Naast de folder van deze week, is de folder van volgende week van Booking.com ook al te bekijken!

close-icon close-icon

Welke promoties vind ik volgende week bij Booking.com?

Booking.com heeft veel mooie promoties deze week maar ook van volgende week! De promoties van volgende week bij Booking.com vindt u terug in de folder van 19-02-2024 t/m 25-02-2024, maar u kan ook online alle leuke aanbiedingen terugvinden in de webshop of op de website van Booking.com. Hier volgen alvast enkele interessante promoties en aanbiedingen: aanbieding 1, aanbieding 2 en aanbieding 3

close-icon close-icon

Is er een filiaal van Booking.com in mijn buurt?

De dichtstbijzijnde filiaal kan worden gevonden via onze website door uw locatie op te geven. Het voordeel van uw locatie delen met ons, is dat we alle winkels kunnen weergeven die in uw buurt gevestigd zijn. Als u op 'winkels' klikt in de app, krijgt u te zien wat het dichtstbijzijnde filiaal is van Booking.com. Op onze website en in de app kunt u ook uw postcode invoeren zodat u weet welke vestigingen dichtbij zijn.

close-icon close-icon

Hoe vind ik de openingsuren van Booking.com?

Op de website van Booking.com kunt u de huidige openingsuren vinden. Ook op onze website of in de app kunt u de openingsuren van Booking.com vinden. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie waarvan u de openingsuren van Booking.com wilt weten.

close-icon close-icon

Wat kan je online bestellen bij Booking.com?

Bij Booking.com kan je online bestellen, om het huidige assortiment van Booking.com te bekijken, kunt u het beste de webshop openen. De online webshop bevat diverse categorieën om een duidelijk overzicht te houden over het aanbod. Hier vindt u nu de promoties uit de folder van 19-02-2024 t/m 25-02-2024

close-icon close-icon

Is Booking.com nu open?

De Booking.com vestigingen volgen standaard openingsuren, toch kan het soms afwijken. Sommige locaties openen of sluiten vroeger of hebben onregelmatige uren. Om te zien of de Booking.com bij u in de buurt nu open is, klikt u op 'locaties' op de Booking.com-pagina op deze website. Selecteer de vestiging in uw buurt. Natuurlijk kan u ook op de website van Booking.com de huidige openingsuren bekijken.

close-icon close-icon

Is het online assortiment van Booking.com hetzelfde als in een winkel op locatie?

In de meeste Booking.com vestigingen vindt u zowel online als in een winkel op locatie hetzelfde assortiment terug. Per locatie kan dit natuurlijk verschillen. Surf naar de website van Booking.com voor meer informatie. Doe alvast wat inspiratie op met de folder van 19-02-2024 t/m 25-02-2024.

Let op: Sommige winkels op deze website hebben enkel een webshop of enkel een winkel op locatie. Lees dus goed alle informatie op de Booking.com pagina.

close-icon close-icon

Hoeveel Booking.com vestigingen zijn er in België?

Booking.com heeft diverse filialen, op de website van Booking.com vindt u alle adressen van alle filialen over heel België. Wilt u weten waar u een vestiging van Booking.com in uw buurt vindt? Schakel via onze app uw locatie in! Let op: Sommige winkels op onze website hebben enkel een webshop.

close-icon close-icon

Ik heb een vraag, compliment of klacht voor Booking.com, hoe kan ik contact opnemen?

Voor een specifieke vraag, een bedanking of compliment of een klacht voor Booking.com, kan u surfen naar de website van Booking.com. Bij 'contact' vindt u dan een e-mailadres, telefoonnummer of contactformulier, zo staat Booking.com voor u klaar!

close-icon close-icon
Toon alle...

Booking.com promo's

🛍️ Booking.com folders: 0
🆕 Nieuwe promoties: 0
🏷️ Categorie: Reizen
🕰️ Laatste folderupdate: 01-01-2019
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw