Folders van Booking.com

Laatste folderupdate: 01-01-2019

Er is tijdelijk geen folder

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Booking.com folder online staat?
Al 36.565 mensen gingen u voor

Promoties bij Booking.com

Download de gratis app met 900+ winkels

Booking.com folder en promoties

Nood aan vakantie? Blader door de Booking.com folder en vind promoties, aanbiedingen, acties en korting op uw volgende verblijf! Toch is Booking.com meer dan alleen een boekingsplatform. Deze intussen sterk gegroeide Nederlandse startup, wil reizen aanbieden en het voor iedereen makkelijker maken de wereld te beleven. Bestaan er Booking.com promoties en aanbiedingen? Jazeker! Deze online reisaanbieder heeft voor u de perfecte aanbieding, actie of promotie. Op die manier kunt u aan de laagste prijs op reis.


Wat vind ik in het assortiment van Booking.com?

Booking.com is één van ’s werelds grootste e-commercebedrijven en biedt u daarom veel meer dan hotelboekingen. Naast de mogelijkheid om verblijven te boeken, kan u ondertussen ook vluchten zoeken en boeken, bieden ze autoverhuur aan, kan u korting of promotie vinden op attracties in de buurt van uw verblijfplaats en heeft u de mogelijkheid om luchthaventaxi’s te regelen. Dankzij een fantastisch concept ‘Genius’ kan u een leven lang korting krijgen op uw verblijven! Wat? Inderdaad, als u vaak boekt via Booking.com wordt u beloond met het Genius-label. Het is eenvoudig; maak een gratis account aan, boek uw reizen via Booking.com en binnen de kortste keren, krijgt u het blijde nieuws dat u altijd 10% korting krijgt op al uw boekingen. Wat een geweldige promotie!


Heeft Booking.com winkels en wat zijn de openingsuren?

Booking.com – Bespaar tijd, bespaar geld. En dat met een leven lang korting op uw verblijven. Booking.com is een online platform en heeft geen winkels of een filiaal op locatie. De openingsuren zijn op die manier 24/7 op elk moment, op elke plaats. Download de app, geef uw kortingscode in en ga op reis! Meer informatie over Booking.com, de klantenservice, acties, aanbiedingen, promoties en de reclamefolder, vindt u op de website: www.booking.com.

Veelgestelde vragen over Booking.com

Wat kan je online bestellen bij Booking.com?

Om het meest actuele assortiment van Booking.com te bekijken, kunt u het beste de webshop openen. De online webshop bevat diverse categorieën om een duidelijk overzicht te houden over het aanbod. De aanbiedingen die op dit moment gelden zijn die uit de folder van 23-05-2022 t/m 29-05-2022