Black Friday folders van Bouwmat

Laatste folderupdate : 6/06/2023

Er is tijdelijk geen folder store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Bouwmat folder online staat?
Al 17.294 mensen gingen u voor

Vergelijkbare winkels met Black Friday deals

Black Friday Bouwmat deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe Bouwmat Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Bouwmat tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Bouwmat deals! Schrijf u nu in voor de Bouwmat nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij Bouwmat. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de Bouwmat winkels, vindt u op Bouwmat website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Bouwmat

Wanneer begint Black Friday bij Bouwmat?

Black Friday promoties van Bouwmat zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Bouwmat. De folder geldig van 05-06-2023 t/m 11-06-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Bouwmat?

Tijdens Black Friday heeft Bouwmat dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Boorhamer “powx1197” - 1500 w

Loungeset Denice

Johan douchegordijn textiel 180cm

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Bouwmat bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door Bouwmat verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Bouwmat voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Bouwmat Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Bouwmat Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0