Bekijk de Bouwpunt folder eerst in de app!

Download de gratis app met 900+ winkels

Bouwpunt folder, promoties en maanddeals

Bouwpunt is een jonge keten van zelfstandige handelaren inbouwmaterialen met 12 vestigingen in België. Gezamenlijk geven zij een aantrekkelijke folder uit met een groot aantal promoties en kortingen uit het hele assortiment. Dit Bouwpunt assortiment omvat vrijwel alles wat u nodig heeft voor de bouw en renovatie van uw huis of bedrijf, zoals hout, tegels, verf, gereedschappen, elektriciteit, bevestigingsmaterialen en werkkleding. Maar ook voor vakkundig advies en een uitstekende service van de vakman kunt u hier goed terecht. “Bouwpunt, als professioneel advies een punt is”. Kijk in de Bouwpunt promo folder voor de laatste promoties en maanddeals. Meer informatie over de Bouwpunt vestigingen, openingsuren, de online promo folder en de E-shop kunt u vinden op: www.bouwpunt.be


Uw Bouwpunt winkel

Bekijk de meest actuele folders en promoties van Bouwpunt en betaal nooit meer teveel. Bouwpunt heeft in België 22 winkels, waar ze wekelijkse aantrekkelijke aanbiedingen hebben. In de nieuwste folder vindt u promoties die geldig zijn vanaf 26-02-2024 t/m 03-03-2024. Deze week zijn er 0 producten met korting en mogelijk aan de laagste prijs. Promoties zoals: SCREEN GEMOTORISEERD, DEXTER GEREEDSCHAPS KOFFER en Trampoline 305 cm wilt u dus niet missen! Natuurlijk heeft Bouwpunt nog meer producten in het assortiment die nu niet in de aanbieding zijn. Deze kan u wel bestellen via de webshop of ophalen bij een pick-up point of winkel bij u in de buurt. Kies uw dichtsbijzijnde locatie met de "locatiezoeker" in de bovenste menubalk naast de zoekbox. Meer informatie zoals openingsuren van uw winkel in Gent, Leuven, Oostende of een andere winkel in België, kan u ook vinden op de website van Bouwpunt.

Als u in de Bouwpunt folder niet kan vinden wat u zoekt, dan kan u altijd op zoek gaan naar een aanbieding bij vergelijkbare winkels uit dezelfde categorie: Bouwen en verbouwen, zoals Brico, Van Cranenbroek of Hubo. Wellicht vindt u het product dan wel aan de laagste prijs. Naast de acties uit de folder kan u bij Bouwpunt soms ook geld besparen met een kortingscode. Raadpleeg hiervoor de Bouwpunt website.

Veelgestelde vragen over Bouwpunt

Waar vind ik de Bouwpunt folder van volgende week?

In de Bouwpunt folder volgende week vind je de Bouwpunt aanbiedingen die vanaf de volgende week gelden, exclusief voor de Belgische klanten. Mis deze kans niet om te profiteren van de beste promo's en producten die handig verzameld zijn in de wekelijkse folder.

close-icon close-icon

Waar vind ik de Bouwpunt folder van deze week?

De Bouwpunt folder België deze week is nu te bekijken op Promotiez.be. De folder geldig van 26-02-2024 t/m 03-03-2024 heeft ook diverse promoties om te bekijken. Naast de folder van deze week, is de folder van volgende week van Bouwpunt ook al te bekijken!

close-icon close-icon

Welke promoties vind ik volgende week bij Bouwpunt?

Bouwpunt heeft veel mooie promoties deze week maar ook van volgende week! De promoties van volgende week bij Bouwpunt vindt u terug in de folder van 26-02-2024 t/m 03-03-2024, maar u kan ook online alle leuke aanbiedingen terugvinden in de webshop of op de website van Bouwpunt. Hier volgen alvast enkele interessante promoties en aanbiedingen: SCREEN GEMOTORISEERD, DEXTER GEREEDSCHAPS KOFFER en Trampoline 305 cm

close-icon close-icon

Is er een filiaal van Bouwpunt in mijn buurt?

De dichtstbijzijnde filiaal kan worden gevonden via onze website door uw locatie op te geven. Het voordeel van uw locatie delen met ons, is dat we alle winkels kunnen weergeven die in uw buurt gevestigd zijn. Als u op 'winkels' klikt in de app, krijgt u te zien wat het dichtstbijzijnde filiaal is van Bouwpunt. Op onze website en in de app kunt u ook uw postcode invoeren zodat u weet welke vestigingen dichtbij zijn.

close-icon close-icon

Hoe vind ik de openingsuren van Bouwpunt?

Op de website van Bouwpunt kunt u de huidige openingsuren vinden. Ook op onze website of in de app kunt u de openingsuren van Bouwpunt vinden. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie waarvan u de openingsuren van Bouwpunt wilt weten.

close-icon close-icon

Wat kan je online bestellen bij Bouwpunt?

Bij Bouwpunt kan je online bestellen, om het huidige assortiment van Bouwpunt te bekijken, kunt u het beste de webshop openen. De online webshop bevat diverse categorieën om een duidelijk overzicht te houden over het aanbod. Hier vindt u nu de promoties uit de folder van 26-02-2024 t/m 03-03-2024

close-icon close-icon

Is Bouwpunt nu open?

De Bouwpunt vestigingen volgen standaard openingsuren, toch kan het soms afwijken. Sommige locaties openen of sluiten vroeger of hebben onregelmatige uren. Om te zien of de Bouwpunt bij u in de buurt nu open is, klikt u op 'locaties' op de Bouwpunt-pagina op deze website. Selecteer de vestiging in uw buurt. Natuurlijk kan u ook op de website van Bouwpunt de huidige openingsuren bekijken.

close-icon close-icon

Is het online assortiment van Bouwpunt hetzelfde als in een winkel op locatie?

In de meeste Bouwpunt vestigingen vindt u zowel online als in een winkel op locatie hetzelfde assortiment terug. Per locatie kan dit natuurlijk verschillen. Surf naar de website van Bouwpunt voor meer informatie. Doe alvast wat inspiratie op met de folder van 26-02-2024 t/m 03-03-2024.

Let op: Sommige winkels op deze website hebben enkel een webshop of enkel een winkel op locatie. Lees dus goed alle informatie op de Bouwpunt pagina.

close-icon close-icon

Hoeveel Bouwpunt vestigingen zijn er in België?

Bouwpunt heeft diverse filialen, op de website van Bouwpunt vindt u alle adressen van alle filialen over heel België. Wilt u weten waar u een vestiging van Bouwpunt in uw buurt vindt? Schakel via onze app uw locatie in! Let op: Sommige winkels op onze website hebben enkel een webshop.

close-icon close-icon

Ik heb een vraag, compliment of klacht voor Bouwpunt, hoe kan ik contact opnemen?

Voor een specifieke vraag, een bedanking of compliment of een klacht voor Bouwpunt, kan u surfen naar de website van Bouwpunt. Bij 'contact' vindt u dan een e-mailadres, telefoonnummer of contactformulier, zo staat Bouwpunt voor u klaar!

close-icon close-icon
Toon alle...

Bouwpunt promo's

🛍️ Bouwpunt folders: 0
🆕 Nieuwe promoties: 0
🏷️ Categorie: Bouwen en verbouwen
🕰️ Laatste folderupdate: 25-03-2022
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw