Folders van Calipage

Laatste folderupdate: 13-11-21

Calipage folder

Geldig: 13 nov. t/m 21 jan.

Deze Calipage folder met actuele aanbiedingen is nog 50 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Calipage en bespaar op je aankopen bij Calipage.

Calipage folder

Geldig: 15 mrt. t/m 31 dec.

Deze Calipage folder met actuele aanbiedingen is nog 29 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Calipage en bespaar op je aankopen bij Calipage.

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Calipage folder online staat?
Al 55.949 mensen gingen u voor

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Calipage folder online staat?
Al 37.384 mensen gingen u voor
Download de gratis app met 900+ winkels

Calipage folder en promoties

Calipage is een bekende leverancier van kantoorartikelen met een groot aantal geselecteerde verdelers in België en een uitgebreide webshop. Ieder kwartaal geeft men een mooie promotiefolder uit met aantrekkelijke promoties uit het Calipage assortiment. Daarnaast heeft men ieder jaar een catalogus met een overzicht van het totale assortiment. Dit assortiment bestaat uit meer dan 18.000 kantoorartikelen en kantoorbenodigdheden, zoals papier, inkt en toners, informatica, kantoormaterialen, kantoormeubelen, facility en hobby. Naast de gevestigde bekende A-merken biedt Calipage een selectie kantoorartikelen aan onder het eigen huismerk Calipage. Deze artikelen staan voor de beste prijs/kwaliteitsverhouding en mogen ook op uw kantoor niet ontbreken. Voor deskundig advies, beschikbaarheid en promoties kunt u het beste contact opnemen met de verdeler in uw buurt. Bent u op zoek naar een nieuwe bureaustoel, een printer, een pak printpapier of koffie voor uw kantoor, kijk dan eens in de Calipage promotiefolder op onze site voor de laatste promoties en aanbiedingen. Of bestel direct online in de uitgebreide webshop. “Calipage, voel je thuis op kantoor.” Alle informatie over de Calipage verdelers, de adressen en openingsuren, de folder of catalogus en de webshop kunt u vinden op: www.calipage.be