Carrefour
Carrefour

Schoteltje

€ 1,49
Actuele Schoteltje promotie bij Carrefour uit de folder van 15-11 t/m 31-12.
Geldig: 15 nov. t/m 31 dec.
Prijs en voorwaarden zoals vermeld in de Carrefour folder of Carrefour website zijn bindend.
Laatste update: 16-11-2023
Bekijk in de folder

Schoteltje promotie en online acties uit de actuele Carrefour folder

Deze Schoteltje is nu in de aanbieding bij Carrefour. Bekijk ook de actuele Carrefour folder voor meer straffe aanbiedingen en kortingen. Bestel Schoteltje online via Carrefour website of koop hem aan de laagste prijs bij een winkel in uw buurt. Promotiez.be heeft altijd de beste Schoteltje aanbiedingen voor u verzameld. Wordt u hierover graag op de hoogte gehouden? Klik dan op het belletje en ontvang een gratis bericht als het product in de folder staat of in promotie is.

Staat er een Schoteltje promotie in de Carrefour folder van volgende week?

Wanneer is Schoteltje in de aanbieding? of "Ik wil weten of Schoteltje volgende week in de aanbieding is?" zijn vragen die dat we regelmatig krijgen. Veel mensen maken een (boodschappen)lijstje met producten die ze de volgende week pas willen kopen. Voor deze mensen plaatsen we de nieuwe folders van volgende week altijd als eerste online. Zodat u weet wanneer uw aankoop het goedkoopste is. Houd deze website in de gaten om te kijken of Schoteltje in de folder van volgende week staat met een hoge korting.

Is Schoteltje komende week met korting verkrijgbaar?

Bij welke winkel is Schoteltje in de aanbieding volgende week? Is een van de vragen die we vaak te horen krijgen. Niemand betaalt natuurlijk graag teveel! Ons team houdt alle deals in de gaten en verzamelt ze zo snel mogelijk online. U kan uw (boodschappen)lijstje hieraan aanpassen met aanbiedingen van deze week en volgende week. Bekijk ook zeker de nieuwe Carrefour reclamefolder(s) van volgende week. Er kunnen aanbiedingen zijn die alleen in een bepaalde winkel te koop zijn en niet online.

Veelgestelde vragen over Schoteltje

Waar vind ik de goedkoopste Schoteltje?

Deze promotie is bij diverse winkels in de aanbieding, bekijk alle producten om te zien welke Schoteltje het goedkoopst is.Als u wilt weten of dit product meer korting heeft in een andere winkel kan u vergelijken onder de categorie 'Supermarkt'. Wellicht vindt u deze aanbiedingen ook interessant: Kop en schoteltje DENNENBOMEN (3396986), Mini schoteltje 10,5 cm (2832932) & HAUTE CUISINE ROMA 6 platte borden 27 cm 6 soepborden 20 cm 6 dessertborden 19 cm 6 kopjes + schoteltjes (3391494).

close-icon close-icon

Wat is de prijs van Schoteltje in promotie?

De prijs van Schoteltje kan u vinden bovenaan de pagina, waarbij ook de geldigheidsdata worden genoemd. Daarnaast is de prijs ook te vinden in de huidige Carrefour folder of op de website van Carrefour. U bent verzekerd van producten aan de laagste prijs bij Carrefour als u artikelen in promotie koopt.

close-icon close-icon

Waar vind ik andere vergelijkbare aanbiedingen van Carrefour?

Is de promotie Schoteltje niet echt wat u zoekt of is de aanbieding inmiddels verlopen? U kan dan steeds de Carrefour folder van 15-11-2023 t/m 31-12-2023 bekijken om nog promoties en aanbiedingen te vinden bij Carrefour.

close-icon close-icon

Is dit de hoogste korting voor Schoteltje bij Carrefour?

Het is goed dat u tussen de promoties zoekt naar het goedkoopste product dat u nodig hebt! Als u wil weten of Schoteltje de hoogste korting heeft bij Carrefour kan u vergelijken op de Topic pagina of met andere winkels.


close-icon close-icon

Welke andere vergelijkbare aanbiedingen heeft Carrefour?

Als u op zoek bent naar andere promoties dan deze promotie van Schoteltje, dan kan u een kijkje nemen in de Carrefour folder van 15-11-2023 t/m 31-12-2023. Enkele andere aanbiedingen zijn bijvoorbeeld: Kop en schoteltje DENNENBOMEN (3396986), Mini schoteltje 10,5 cm (2832932) & HAUTE CUISINE ROMA 6 platte borden 27 cm 6 soepborden 20 cm 6 dessertborden 19 cm 6 kopjes + schoteltjes (3391494).

close-icon close-icon

Kan ik deze promotie terugvinden in de webshop?

De meeste promoties zijn ook terug te vinden in de webshop. Om te weten of u Schoteltje online kunt vinden bij Carrefour, neemt u best een kijkje op de website van Carrefour. Let op: sommige winkels op onze website maken enkel gebruik van een webwinkel of hebben enkel een winkel op locatie. Vind meer info op de website van Carrefour.
close-icon close-icon

In welke categorie kan ik deze promotie terugvinden?

De promotie van Schoteltje kan u terugvinden in de categorie Supermarkt en dan klikken op de Carrefour folder of verder scrollen naar 'aanbiedingen'. Als u graag vergelijkbare aanbiedingen ziet kan u door de Carrefour folder van 15-11-2023 t/m 31-12-2023 bladeren.

close-icon close-icon

In welke andere winkel kan ik Schoteltje ook vinden?

U kunt dit product het beste aankopen bij Carrefour. Natuurlijk kunt u ook kijken in de folders van andere winkels. Als u klikt op Supermarkt bij categorieën, vindt u nog andere vergelijkbare winkels zoals Carrefour.

close-icon close-icon

Is er een kortingscode of promotiecode nodig voor Schoteltje?

Sommige promoties of aanbiedingen kunt u krijgen door middel van een kortingscode of promotiecode. Als u wilt controleren of Schoteltje zo'n code nodig heeft, kunt u het beste in de Carrefour folder van 15-11-2023 t/m 31-12-2023 kijken of op de website van Carrefour.

close-icon close-icon

Naast Schoteltje, wat biedt Carrefour nog meer aan?

Carrefour heeft een ruim assortiment naast de Schoteltje, houd elke week de Carrefour folder in de gaten om de beste aanbiedingen en promoties te vinden. Naast Schoteltje in promotie kan u ook volgende aanbiedingen vinden: Kop en schoteltje DENNENBOMEN (3396986), Mini schoteltje 10,5 cm (2832932) & HAUTE CUISINE ROMA 6 platte borden 27 cm 6 soepborden 20 cm 6 dessertborden 19 cm 6 kopjes + schoteltjes (3391494).

close-icon close-icon
Toon alle...
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw