Set van 24 kleurpotloden

Geldig: 28 jul. t/m 4 aug.
Deze promotie is verlopen!
Carrefour
Carrefour

Set van 24 kleurpotloden

Deze promotie is verlopen!
€ 3,99
Actuele Set van 24 kleurpotloden promotie bij Carrefour uit de folder van 28-07 t/m 4-08.
Geldig: 28 jul. t/m 4 aug.
Prijs en voorwaarden zoals vermeld in de Carrefour folder of Carrefour website zijn leidend.
Laatste update: 05-08-21
Bekijk actuele promoties hier
Actuele Carrefour folder
Nieuw

Carrefour folder

Vanaf morgen geldig

Set van 24 kleurpotloden promotie en online acties uit de actuele Carrefour folder

Deze Set van 24 kleurpotloden is nu in de aanbieding bij Carrefour. Bekijk ook de actuele Carrefour folder voor meer scherpe aanbiedingen en kortingen. Bestel Set van 24 kleurpotloden online via Carrefour website of koop hem voordelig met de beste prijs bij een winkel bij u in de buurt. Promotiez.be heeft altijd de beste Set van 24 kleurpotloden aanbiedingen voor u verzameld. Wordt u hierover graag op de hoogte gehouden, klik dan op het belletje en ontvang een gratis bericht als het product in de folder staat of in de aanbieding is.

Staat er een Set van 24 kleurpotloden promotie in de Carrefour folder van volgende week?

Wanneer is Set van 24 kleurpotloden in de aanbieding? of "ik wil weten of Set van 24 kleurpotloden volgende week in de aanbieding is?" zijn vragen, die we regelmatig krijgen. Veel mensen maken een (boodschappen)lijstje, met producten die ze de volgende pas week pas willen kopen. Juist voor hen plaatsen we altijd als eerste de nieuwe folders van volgende week en weet je of je nog even moet wachten met een aankoop, omdat het dan goedkoper is. Houd onze site dus in de gaten om te zien of Set van 24 kleurpotloden in de folder van volgende week staat met een flinke afprijzing.

Is Set van 24 kleurpotloden komende week met korting verkrijgbaar?

Bij welke winkel is Set van 24 kleurpotloden in de aanbieding volgende week? Is een van de vragen, die we vaak horen. Niemand betaalt natuurlijk graag teveel? Ons team houdt alle deals in de gaten en vermeld ze zo snel mogelijk online. Je kunt je (boodschappen)lijstje hierop aanpassen met aanbiedingen van deze week en die van volgende week. Kijk ook altijd even in de nieuwe Carrefour reclamefolder(s) van volgende week, omdat er ook aanbiedingen kunnen zijn, die alleen in de winkel te koop zijn en niet online.