Folders van Casa

Laatste folderupdate: 18-03-2022

Casa folder - Tuincollectie 2022

Geldig: 16 mrt. t/m 30 sep.
Trending

Deze Casa folder - Tuincollectie 2022 met actuele aanbiedingen is nog 129 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Casa en bespaar op uw aankopen bij Casa.

Casa folder

Geldig: 9 mei t/m 19 jun.
Trending

Deze Casa folder met actuele aanbiedingen is nog 26 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Casa en bespaar op uw aankopen bij Casa.

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Casa folder online staat?
Al 17.481 mensen gingen u voor

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Casa folder online staat?
Al 41.507 mensen gingen u voor
Download de gratis app met 900+ winkels

Casa folder en promoties

Casa is een grote landelijke keten warenhuizen met ruim 84 winkels in België en 4 in Luxemburg en een mooie webshop.  Elke maand geven zij een promo folder uit boordevol aantrekkelijke aanbiedingen en promoties. Het Casa assortiment bestaat o.a.uit meubelen en woonaccessoires, seizoenartikelen, huishoudelijke artikelen, keukenartikelen en cadeauartikelen voor scherpe prijzen. Regelmatig heeft Casa interessante promoties, aanbiedingen en noviteiten, die je kunt vinden op de maandelijkse Casa promotie folder. Kwaliteit, service en rode prijzen, dat is Casa. Meer informatie over de Casa winkels, openingsuren, de Casa webshop en de promo folder vindt u op: www.casashops.be. 

Veelgestelde vragen over Casa

Wat kan je online bestellen bij Casa?

Om het meest actuele assortiment van Casa te bekijken, kunt u het beste de webshop openen. De online webshop bevat diverse categorieën om een duidelijk overzicht te houden over het aanbod. De aanbiedingen die op dit moment gelden zijn die uit de Casa folder - Tuincollectie 2022 van 16-03-2022 t/m 30-09-2022