Black Friday aanbiedingen van Cassis

Bekijk alle deals hier

Black Friday folders van Cassis

Laatste folderupdate : 26/09/2023

Cassis folder

Geldig: 26 sep. t/m 10 okt.

Deze Cassis folder met recente promoties is nog 13 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Cassis en bespaar op uw aankopen bij Cassis.

Hou me op de hoogte store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Cassis folder online staat?
Al 13.726 mensen gingen u voor

Hou me op de hoogte store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Cassis folder online staat?
Al 15.289 mensen gingen u voor

Black Friday Cassis deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe Cassis Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Cassis tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Cassis deals! Schrijf u nu in voor de Cassis nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij Cassis. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de Cassis winkels, vindt u op Cassis website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Cassis

Wanneer begint Black Friday bij Cassis?

Black Friday promoties van Cassis zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Cassis. De Cassis folder geldig van 26-09-2023 t/m 10-10-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Cassis?

Tijdens Black Friday heeft Cassis dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Lantaarn

Raamstickers

Spinning candy

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Cassis bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door Cassis verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Cassis voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Cassis Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Cassis Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0