Black Friday folders van Centralpoint

Laatste folderupdate : 22/09/2023

Er is tijdelijk geen folder store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Centralpoint folder online staat?
Al 59.437 mensen gingen u voor

Vergelijkbare winkels met Black Friday deals

Black Friday Centralpoint deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe Centralpoint Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Centralpoint tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Centralpoint deals! Schrijf u nu in voor de Centralpoint nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij Centralpoint. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de Centralpoint winkels, vindt u op Centralpoint website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Centralpoint

Wanneer begint Black Friday bij Centralpoint?

Black Friday promoties van Centralpoint zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Centralpoint. De folder geldig van 18-09-2023 t/m 24-09-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Centralpoint?

Tijdens Black Friday heeft Centralpoint dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Lenovo ideapad 3 15itl6 82h802fgmb azerty

Tcl qled 65c843 (2023)

Kitchenaid multiply koekenpannenset 24 + 28 cm

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Centralpoint bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door Centralpoint verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Centralpoint voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Centralpoint Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Centralpoint Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0