Folders van Collect&Go

Laatste folderupdate: 22-11-2021

Er is tijdelijk geen folder

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Collect&Go folder online staat?
Al 28.261 mensen gingen u voor

Promoties bij Collect&Go

Download de gratis app met 900+ winkels

Collect&Go folder en promoties

Wilt u graag ook gebruikmaken van Collect&Go, het handige online productaanbod van Colruyt? In de Collect&Go folder kunt u zien dat u net als bij Colruyt kunt genieten van producten aan de laagste prijs, maar ook van Collect&Go promoties, acties en aanbiedingen. Hoe werkt het? U kiest online de producten – waarschijnlijk in promotie, actie of aanbieding -, voeg deze toe aan uw winkelkarretje en kies een afhaalpunt. Dit is een “Collect&Go-winkel” waar u de bestelde artikelen kan ophalen. Blader door de reclamefolder van deze week of neem een kijkje in de folders van volgende weken!


Waaruit bestaat het assortiment van Collect&Go?

Ook in het assortiment van Collect&Go vindt u de een uitgebreid aantal producten aan de laagste prijs. Naast fruit en groenten, vlees-, charcuterie-, vis- en veggiewaren kan u ook verse bereidingen, zuivel, diepvries, dranken, brood, pastawaren, babyproducten en zoveel meer online bestellen. Elke week staan er producten in de kijker, zodat u nog meer van korting kan genieten. Met meer dan 200 afhaalpunten is Collect&Go een handige manier om tijd te besparen op boodschappen doen. Kijk snel op de webwinkel, maar blader eerst door de Collect&Go folder. Zo mist u geen enkele promotie of aanbieding!


Wat zijn de openingsuren en waar vind ik een afhaalpunt van Collect&Go?

‘Collect&Go, wij doen de boodschappen voor jou’ en dat is ‘makkelijk online boodschappen doen!’. Deze doelen heeft Collect&Go bereikt, want online boodschappen doen was nog nooit zo gemakkelijk. Winkels of een filiaal van Collect&Go bestaan niet, omdat het vooral een online concept is, maar dat is meer dan genoeg! De openingsuren liggen tussen 8u30 en 20u, afhankelijk van de locatie. Meer informatie over Collect&Go, de openingsuren, promoties en de reclamefolder, vindt u op de website (of download de app): www.collectandgo.be