Folders van Colmar België

Colmar folder

Geldig: 7 feb t/m 31 jan
Trending

Deze Colmar folder met recente promoties is speciaal samengesteld voor Colmar klanten in België. Bekijk de nieuwe aanbiedingen of de Colmar folder van volgende week en bespaar op uw aankopen in de Belgische Colmar filialen.

time
Colmar Nog 11 maanden geldig

Bekijk de Colmar folder eerst in de app!

75K+
Download de app

Bekijk de Colmar folder eerst in de app!

Download de gratis app met 900+ winkels

Colmar folder en promoties

Wilt u graag lekker gaan uiteten, maar weet u niet waar? Promotiez.be zegt Colmar! De Colmar folder staat vol aanbiedingen en acties die u een leuke avond of middag op restaurant bieden, aan de laagste prijs. Colmar is een restaurantketen, met winkels verspreidt in Vlaanderen. Buffet & Grill is de voornaamste focus van dit betaalbaar luxe-restaurant met zelfbediening. Bent u op zoek naar Colmar promoties, een specifieke aanbieding of actie? Surf online naar Colmar en ontdek of er korting op één van de menu’s beschikbaar is.


Wat vindt u in het assortiment van Colmar?

Het assortiment, of menu, van Colmar is uitgebreid. U kunt kiezen tussen een weekmenu of weekendmenu en dit aan de beste prijs! Bij Colmar vindt u alles om uw honger te stillen: voorgerechten zoals verse salades, kippenboutjes, en hoofdgerechten met drank inbegrepen. Zin in een grill, een burger of een specialiteit van de chef? Colmar biedt het allemaal! Daarnaast krijgt u voor een klein extra bedrag een dessertbuffet à volonté, met daarin verschillende soorten ijs, gebak, fruit en een onweerstaanbare chocoladefontein. Had u graag met de kinderen langsgekomen? Colmar heeft speciaal voor u een kidsmenu klaar!


Wat zijn de openingsuren en waar vind ik een restaurant van Colmar?

‘Blijf lekker jezelf.’ U vindt restaurants van Colmar in West- Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Brussel, en u kunt op voorhand reserveren, zodat u zeker bent van een plaatsje. Colmar biedt ook extra voordelen met de appti-klantenkaart. De openingsuren van een filiaal van Colmar liggen tussen 11u30 en 22u, afhankelijk van de locatie en dag. Meer informatie over Colmar, de openingsuren, promoties en de reclamefolder, vindt u op de website: http://www.colmar.be/nl.

Uw Colmar winkel

Bekijk de meest actuele folders en promoties van Colmar en betaal nooit meer teveel. Colmar heeft in België 0 winkels, waar ze wekelijkse aantrekkelijke aanbiedingen hebben. In de nieuwste Colmar folder vindt u promoties die geldig zijn vanaf 07-02-2024 t/m 31-01-2025. Deze week zijn er 0 producten met korting en mogelijk aan de laagste prijs. Promoties zoals: aanbieding 1, aanbieding 2 en aanbieding 3 wilt u dus niet missen! Natuurlijk heeft Colmar nog meer producten in het assortiment die nu niet in de aanbieding zijn. Deze kan u wel bestellen via de webshop of ophalen bij een pick-up point of winkel bij u in de buurt. Kies uw dichtsbijzijnde locatie met de "locatiezoeker" in de bovenste menubalk naast de zoekbox. Meer informatie zoals openingsuren van uw winkel in Antwerpen, Brugge, Brussel of een andere winkel in België, kan u ook vinden op de website van Colmar.

Als u in de Colmar folder niet kan vinden wat u zoekt, dan kan u altijd op zoek gaan naar een aanbieding bij vergelijkbare winkels uit dezelfde categorie: Restaurant, zoals Lunch Garden, Horeca Foods of Quick. Wellicht vindt u het product dan wel aan de laagste prijs. Naast de acties uit de folder kan u bij Colmar soms ook geld besparen met een kortingscode. Raadpleeg hiervoor de Colmar website.

Veelgestelde vragen over Colmar

Waar vind ik de Colmar folder van volgende week?

In de Colmar folder volgende week vind je de Colmar aanbiedingen die vanaf de volgende week gelden, exclusief voor de Belgische klanten. Mis deze kans niet om te profiteren van de beste promo's en producten die handig verzameld zijn in de wekelijkse folder.

close-icon close-icon

Waar vind ik de Colmar folder van deze week?

De Colmar folder België deze week is nu te bekijken op Promotiez.be. De Colmar folder geldig van 07-02-2024 t/m 31-01-2025 heeft ook diverse promoties om te bekijken. Naast de folder van deze week, is de folder van volgende week van Colmar ook al te bekijken!

close-icon close-icon

Welke promoties vind ik volgende week bij Colmar?

Colmar heeft veel mooie promoties deze week maar ook van volgende week! De promoties van volgende week bij Colmar vindt u terug in de Colmar folder van 07-02-2024 t/m 31-01-2025, maar u kan ook online alle leuke aanbiedingen terugvinden in de webshop of op de website van Colmar. Hier volgen alvast enkele interessante promoties en aanbiedingen: aanbieding 1, aanbieding 2 en aanbieding 3

close-icon close-icon

Is er een filiaal van Colmar in mijn buurt?

De dichtstbijzijnde filiaal kan worden gevonden via onze website door uw locatie op te geven. Het voordeel van uw locatie delen met ons, is dat we alle winkels kunnen weergeven die in uw buurt gevestigd zijn. Als u op 'winkels' klikt in de app, krijgt u te zien wat het dichtstbijzijnde filiaal is van Colmar. Op onze website en in de app kunt u ook uw postcode invoeren zodat u weet welke vestigingen dichtbij zijn.

close-icon close-icon

Hoe vind ik de openingsuren van Colmar?

Op de website van Colmar kunt u de huidige openingsuren vinden. Ook op onze website of in de app kunt u de openingsuren van Colmar vinden. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie waarvan u de openingsuren van Colmar wilt weten.

close-icon close-icon

Wat kan je online bestellen bij Colmar?

Bij Colmar kan je online bestellen, om het huidige assortiment van Colmar te bekijken, kunt u het beste de webshop openen. De online webshop bevat diverse categorieën om een duidelijk overzicht te houden over het aanbod. Hier vindt u nu de promoties uit de Colmar folder van 07-02-2024 t/m 31-01-2025

close-icon close-icon

Is Colmar nu open?

De Colmar vestigingen volgen standaard openingsuren, toch kan het soms afwijken. Sommige locaties openen of sluiten vroeger of hebben onregelmatige uren. Om te zien of de Colmar bij u in de buurt nu open is, klikt u op 'locaties' op de Colmar-pagina op deze website. Selecteer de vestiging in uw buurt. Natuurlijk kan u ook op de website van Colmar de huidige openingsuren bekijken.

close-icon close-icon

Is het online assortiment van Colmar hetzelfde als in een winkel op locatie?

In de meeste Colmar vestigingen vindt u zowel online als in een winkel op locatie hetzelfde assortiment terug. Per locatie kan dit natuurlijk verschillen. Surf naar de website van Colmar voor meer informatie. Doe alvast wat inspiratie op met de Colmar folder van 07-02-2024 t/m 31-01-2025.

Let op: Sommige winkels op deze website hebben enkel een webshop of enkel een winkel op locatie. Lees dus goed alle informatie op de Colmar pagina.

close-icon close-icon

Hoeveel Colmar vestigingen zijn er in België?

Colmar heeft diverse filialen, op de website van Colmar vindt u alle adressen van alle filialen over heel België. Wilt u weten waar u een vestiging van Colmar in uw buurt vindt? Schakel via onze app uw locatie in! Let op: Sommige winkels op onze website hebben enkel een webshop.

close-icon close-icon

Ik heb een vraag, compliment of klacht voor Colmar, hoe kan ik contact opnemen?

Voor een specifieke vraag, een bedanking of compliment of een klacht voor Colmar, kan u surfen naar de website van Colmar. Bij 'contact' vindt u dan een e-mailadres, telefoonnummer of contactformulier, zo staat Colmar voor u klaar!

close-icon close-icon
Toon alle...

Colmar promo's

🛍️ Colmar folders: 1
🆕 Nieuwe promoties: 0
🏷️ Categorie: Restaurant
🕰️ Laatste folderupdate: 08-02-2024
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw