Folders van Colmar

Laatste folderupdate: 08-07-2021

Er is tijdelijk geen folder

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Colmar folder online staat?
Al 54.398 mensen gingen u voor

Promoties bij Colmar

Download de gratis app met 900+ winkels

Colmar folder en promoties

Wilt u graag lekker gaan uiteten, maar weet u niet waar? Promotiez.be zegt Colmar! De Colmar folder staat vol aanbiedingen en acties die u een leuke avond of middag op restaurant bieden, aan de laagste prijs. Colmar is een restaurantketen, met winkels verspreidt in Vlaanderen. Buffet & Grill is de voornaamste focus van dit betaalbaar luxe-restaurant met zelfbediening. Bent u op zoek naar Colmar promoties, een specifieke aanbieding of actie? Surf online naar Colmar en ontdek of er korting op één van de menu’s beschikbaar is.


Wat vindt u in het assortiment van Colmar?

Het assortiment, of menu, van Colmar is uitgebreid. U kunt kiezen tussen een weekmenu of weekendmenu en dit aan de beste prijs! Bij Colmar vindt u alles om uw honger te stillen: voorgerechten zoals verse salades, kippenboutjes, en hoofdgerechten met drank inbegrepen. Zin in een grill, een burger of een specialiteit van de chef? Colmar biedt het allemaal! Daarnaast krijgt u voor een klein extra bedrag een dessertbuffet à volonté, met daarin verschillende soorten ijs, gebak, fruit en een onweerstaanbare chocoladefontein. Had u graag met de kinderen langsgekomen? Colmar heeft speciaal voor u een kidsmenu klaar!


Wat zijn de openingsuren en waar vind ik een restaurant van Colmar?

‘Blijf lekker jezelf.’ U vindt restaurants van Colmar in West- Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Brussel, en u kunt op voorhand reserveren, zodat u zeker bent van een plaatsje. Colmar biedt ook extra voordelen met de appti-klantenkaart. De openingsuren van een filiaal van Colmar liggen tussen 11u30 en 22u, afhankelijk van de locatie en dag. Meer informatie over Colmar, de openingsuren, promoties en de reclamefolder, vindt u op de website: http://www.colmar.be/nl.

Veelgestelde vragen over Colmar

Wat kan je online bestellen bij Colmar?

Om het meest actuele assortiment van Colmar te bekijken, kunt u het beste de webshop openen. De online webshop bevat diverse categorieën om een duidelijk overzicht te houden over het aanbod. De aanbiedingen die op dit moment gelden zijn die uit de folder van 23-05-2022 t/m 29-05-2022