Pattex multi alleslijm

Geldig: 27 aug. t/m 3 sep.
Deze promotie is verlopen!

Folders met Pattex multi alleslijm promoties

Nieuw

Auchan folder

Nog 5 dagen geldig
Colruyt
Colruyt

Pattex multi alleslijm

Deze promotie is verlopen!
€ 6,39
Actuele Pattex multi alleslijm promotie bij Colruyt uit de folder van 27-08 t/m 3-09.
Geldig: 27 aug. t/m 3 sep.
Prijs en voorwaarden zoals vermeld in de Colruyt folder of Colruyt website zijn leidend.
Laatste update: 04-09-21
Bekijk actuele promoties hier
Actuele Colruyt folder
Nieuw

Colruyt folder

Nog 12 dagen geldig

Pattex multi alleslijm promotie en online acties uit de actuele Colruyt folder

Deze Pattex multi alleslijm is nu in de aanbieding bij Colruyt. Bekijk ook de actuele Colruyt folder voor meer scherpe aanbiedingen en kortingen. Bestel Pattex multi alleslijm online via Colruyt website of koop hem voordelig met de beste prijs bij een winkel bij u in de buurt. Promotiez.be heeft altijd de beste Pattex multi alleslijm aanbiedingen voor u verzameld. Wordt u hierover graag op de hoogte gehouden, klik dan op het belletje en ontvang een gratis bericht als het product in de folder staat of in de aanbieding is.

Staat er een Pattex multi alleslijm promotie in de Colruyt folder van volgende week?

Wanneer is Pattex multi alleslijm in de aanbieding? of "ik wil weten of Pattex multi alleslijm volgende week in de aanbieding is?" zijn vragen, die we regelmatig krijgen. Veel mensen maken een (boodschappen)lijstje, met producten die ze de volgende pas week pas willen kopen. Juist voor hen plaatsen we altijd als eerste de nieuwe folders van volgende week en weet je of je nog even moet wachten met een aankoop, omdat het dan goedkoper is. Houd onze site dus in de gaten om te zien of Pattex multi alleslijm in de folder van volgende week staat met een flinke afprijzing.

Is Pattex multi alleslijm komende week met korting verkrijgbaar?

Bij welke winkel is Pattex multi alleslijm in de aanbieding volgende week? Is een van de vragen, die we vaak horen. Niemand betaalt natuurlijk graag teveel? Ons team houdt alle deals in de gaten en vermeld ze zo snel mogelijk online. Je kunt je (boodschappen)lijstje hierop aanpassen met aanbiedingen van deze week en die van volgende week. Kijk ook altijd even in de nieuwe Colruyt reclamefolder(s) van volgende week, omdat er ook aanbiedingen kunnen zijn, die alleen in de winkel te koop zijn en niet online.