Folders van Computer Checkpoint

Laatste folderupdate: 29-04-2022

Computer Checkpoint folder

Geldig: 1 mei t/m 31 mei

Deze Computer Checkpoint folder met actuele aanbiedingen is nog 14 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Computer Checkpoint en bespaar op uw aankopen bij Computer Checkpoint.

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Computer Checkpoint folder online staat?
Al 26.729 mensen gingen u voor

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Computer Checkpoint folder online staat?
Al 39.979 mensen gingen u voor

Promoties bij Computer Checkpoint

Download de gratis app met 900+ winkels

Computer Checkpoint folder en promoties

Bent u op zoek naar de Computer Checkpoint folder? Hier bent u aan het juiste adres! In de reclamefolder kan u Computer Checkpoint promoties, acties en aanbiedingen terugvinden. De folders zijn voor u op één pagina verzameld. Wilt u graag meer informatie over Computer Checkpoint, een actie, aanbieding of promotie? Met zes winkels en een online webwinkel staat Computer Checkpoint voor u klaar om te vinden wat u zoekt! Korting op een smartphone? De laagste prijs voor een abonnement? Blader door de folders of lees hieronder verder.


Waaruit bestaat het assortiment van Computer Checkpoint?

Computer Checkpoint heeft een uitgebreid assortiment diensten en producten voor particulieren, bedrijven en scholen, met als categorieën: telecom en energie, IT & multimedia, UPS punt, webshop, robotica. Heeft u vragen over energie, internet, gsm-abonnement of een telefoonaansluiting? Computer Checkpoint geeft u advies op maat als erkend Telenet Center, BASE Center en Eneco Center. Wilt u nieuw toestel of apparaat aankopen? Heeft u advies over computers nodig? Bent u op zoek naar een betrouwbare verzekering of een snelle herstelling? Uw apparaten zijn bij Computer Checkpoint in goede handen. Met het helpcenter is Computer Checkpoint er voor u op elk moment van de dag!


Wat zijn de openingsuren en waar vind ik een filiaal van Computer Checkpoint?

‘Als véél méér net genoeg is…’ Met een online webwinkel en 6 winkels in België in o.a. Lokeren, Sint-Denijs-Westrem, Oostakker,… kan u altijd bij Computer Checkpoint terecht! De openingsuren liggen tussen 10u en 18u30, verschillend per dag. Sale of uitverkoop? Ontdek het op de website! Meer informatie over Computer Checkpoint, exacte openingsuren, promoties, acties en de reclamefolder, vindt u op de website: www.computercheckpoint.be/