Black Friday folders van Conrad

Laatste folderupdate : 6/06/2023

Conrad folder

Geldig: 6 jun. t/m 13 jun.

Deze Conrad folder met recente promoties is nog 5 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Conrad en bespaar op uw aankopen bij Conrad.

Hou me op de hoogte store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Conrad folder online staat?
Al 49.571 mensen gingen u voor

Hou me op de hoogte store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Conrad folder online staat?
Al 18.020 mensen gingen u voor

Vergelijkbare winkels met Black Friday deals

Black Friday Conrad deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe Conrad Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Conrad tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Conrad deals! Schrijf u nu in voor de Conrad nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij Conrad. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de Conrad winkels, vindt u op Conrad website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Conrad

Wanneer begint Black Friday bij Conrad?

Black Friday promoties van Conrad zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Conrad. De Conrad folder geldig van 06-06-2023 t/m 13-06-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Conrad?

Tijdens Black Friday heeft Conrad dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Koffiezet enjoy ii top 1017-04

SAMSUNG Smartphone Galaxy A34 5G 128 GB Awesome Graphite (SM-A346BZKAEUB)

Samsung oled tv

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Conrad bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door Conrad verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Conrad voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Conrad Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Conrad Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0