Black Friday folders van Converse

Laatste folderupdate : 9/06/2023

Er is tijdelijk geen folder store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Converse folder online staat?
Al 43.939 mensen gingen u voor

Black Friday Converse deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe Converse Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Converse tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Converse deals! Schrijf u nu in voor de Converse nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij Converse. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de Converse winkels, vindt u op Converse website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Converse

Wanneer begint Black Friday bij Converse?

Black Friday promoties van Converse zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Converse. De folder geldig van 05-06-2023 t/m 11-06-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Converse?

Tijdens Black Friday heeft Converse dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Crossbody tas

Theedoek

Beker

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Converse bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door Converse verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Converse voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Converse Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Converse Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0