Folders van Cora

Laatste folderupdate: 13-05-2022

Cora folder - Food

Geldig: 17 mei t/m 23 mei

Deze Cora folder - Food met actuele aanbiedingen is nog 3 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Cora en bespaar op uw aankopen bij Cora.

Cora Folder - Uitzonderlijke Alcohols

Geldig: 24 mei t/m 13 jun.

Deze Cora Folder - Uitzonderlijke Alcohols met actuele aanbiedingen is nog 24 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Cora en bespaar op uw aankopen bij Cora.

Cora Lente Magazine

Geldig: 20 mei t/m 31 mei

Deze Cora Lente Magazine met actuele aanbiedingen is nog 11 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Cora en bespaar op uw aankopen bij Cora.

Cora folder - Non Food

Geldig: 17 mei t/m 30 mei

Deze Cora folder - Non Food met actuele aanbiedingen is nog 10 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Cora en bespaar op uw aankopen bij Cora.

Cora folder - Nonfood

Geldig: 10 mei t/m 23 mei
Trending

Deze Cora folder - Nonfood met actuele aanbiedingen is nog 3 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Cora en bespaar op uw aankopen bij Cora.

Cora Baby Folder 2022

Geldig: 7 jan. t/m 31 dec.
Trending

Deze Cora Baby Folder 2022 met actuele aanbiedingen is nog 225 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Cora en bespaar op uw aankopen bij Cora.

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Cora folder online staat?
Al 15.129 mensen gingen u voor

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Cora folder online staat?
Al 49.092 mensen gingen u voor

Promoties bij Cora

Download de gratis app met 900+ winkels

Cora folder en promoties

Bent u een van de gelukkigen die een Cora winkel dichtbij heeft? Of het antwoord nu ja of nee is, de Cora folder is voor iedereen! Cora maakt deel uit van de Louis Delhaize groep en is een landelijke supermarktorganisatie met 9 hypermarkten in België en Luxemburg, gecombineerd met een aantrekkelijke webwinkel. In de wekelijkse folders gevuld met Cora promoties, kortingsbonnen, aanbiedingen en acties, vindt u gegarandeerd verse producten aan de beste prijzen.

 

Waaruit bestaat het assortiment van Cora?

Cora heeft een uitgebreid assortiment voedingswaren en niet-voedingswaren, hierdoor geven we ook altijd een speciale food en ook non-food folder uit. U kunt bij Cora terecht voor bijvoorbeeld zuivelhandel, fruit en groenten, diepvriesproducten, vlees, fijne vleeswaren, vis en traiteur, zoute en zoete kruidenierswaren, dranken zoals wijn, en veel meer. Een volledig assortiment, dienst na verkoop, kopen zonder zorgen en kwaliteit aan de beste prijs, zijn belangrijke pijlers van Cora. Deze visie ziet u wekelijks terug in de Cora promotie folder. Naast deze wekelijkse acties, geniet u vaak van extra voordelen, zoals verjaardagskortingen, een geboortepakket of gepersonaliseerde aanbiedingen met de cora-kaart. Gaat u boodschappen doen bij Cora? Het mag’, maar blader eerst door de Cora reclamefolder om de perfecte actie, aanbieding of het product aan de laagste prijs te vinden!


Wat zijn de openingsuren en waar vind ik winkels van Cora?

‘De passie voor het kiezen’, zegt Cora en de filosofie ‘Keuze en kwaliteit tegen de beste prijs’ is terug te vinden in zowel een winkel op locatie als in de online webwinkel van Cora. De openingsuren kunnen verschillen per filiaal, maar liggen tussen 8u30 en 21u. Vooral in Wallonië en rond Brussel kan u terecht bij Cora. Voor meer informatie over uw Cora winkel, de openingsuren, de promotie folder en de CoraDrive webwinkel kunt u vinden op: www.cora.be