Black Friday Daxon deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe Daxon Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Daxon tijdens Black Friday 2023. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Daxon deals! Schrijf u nu in voor de Daxon nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij Daxon. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de Daxon winkels, vindt u op Daxon website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Daxon

Wanneer begint Black Friday bij Daxon?

Black Friday promoties van Daxon zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Daxon. De folder geldig van 19-02-2024 t/m 25-02-2024 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Daxon?

Tijdens Black Friday heeft Daxon dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Jurk

Knuffeldoek

Zwangerschaps

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Daxon bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door Daxon verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Daxon voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Daxon Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Daxon Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw