Folders van De Rakker België

Er is tijdelijk geen folder

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste De Rakker folder online staat?
Al 43.786 mensen gingen u voor

Bekijk de De Rakker folder eerst in de app!

75K+
Download de app

Bekijk de De Rakker folder eerst in de app!

Download de gratis app met 900+ winkels

Bekijk de nieuwste folders en aanbiedingen voor Sinterklaas en Kerst voor uw kind op: https://www.derakker.be/default.aspx

Uw De Rakker winkel

Bekijk de meest actuele folders en promoties van De Rakker en betaal nooit meer teveel. De Rakker heeft in België 0 winkels, waar ze wekelijkse aantrekkelijke aanbiedingen hebben. In de nieuwste folder vindt u promoties die geldig zijn vanaf 26-02-2024 t/m 03-03-2024. Deze week zijn er 0 producten met korting en mogelijk aan de laagste prijs. Promoties zoals: BRUNA TUINBERGING 216 x 75 x 206 cm., NEO FRIENDS SPEELHUISJE 217 x 171 x 172 cm en Sence gezichts - maskers wilt u dus niet missen! Natuurlijk heeft De Rakker nog meer producten in het assortiment die nu niet in de aanbieding zijn. Deze kan u wel bestellen via de webshop of ophalen bij een pick-up point of winkel bij u in de buurt. Kies uw dichtsbijzijnde locatie met de "locatiezoeker" in de bovenste menubalk naast de zoekbox. Meer informatie zoals openingsuren van uw winkel in Antwerpen, Brugge, Brussel of een andere winkel in België, kan u ook vinden op de website van De Rakker.

Als u in de De Rakker folder niet kan vinden wat u zoekt, dan kan u altijd op zoek gaan naar een aanbieding bij vergelijkbare winkels uit dezelfde categorie: Baby en kind, zoals Wibra, Trafic of Baby & Tiener. Wellicht vindt u het product dan wel aan de laagste prijs. Naast de acties uit de folder kan u bij De Rakker soms ook geld besparen met een kortingscode. Raadpleeg hiervoor de De Rakker website.

Veelgestelde vragen over De Rakker

Waar vind ik de De Rakker folder van volgende week?

In de De Rakker folder volgende week vind je de De Rakker aanbiedingen die vanaf de volgende week gelden, exclusief voor de Belgische klanten. Mis deze kans niet om te profiteren van de beste promo's en producten die handig verzameld zijn in de wekelijkse folder.

close-icon close-icon

Waar vind ik de De Rakker folder van deze week?

De De Rakker folder België deze week is nu te bekijken op Promotiez.be. De folder geldig van 26-02-2024 t/m 03-03-2024 heeft ook diverse promoties om te bekijken. Naast de folder van deze week, is de folder van volgende week van De Rakker ook al te bekijken!

close-icon close-icon

Welke promoties vind ik volgende week bij De Rakker?

De Rakker heeft veel mooie promoties deze week maar ook van volgende week! De promoties van volgende week bij De Rakker vindt u terug in de folder van 26-02-2024 t/m 03-03-2024, maar u kan ook online alle leuke aanbiedingen terugvinden in de webshop of op de website van De Rakker. Hier volgen alvast enkele interessante promoties en aanbiedingen: BRUNA TUINBERGING 216 x 75 x 206 cm., NEO FRIENDS SPEELHUISJE 217 x 171 x 172 cm en Sence gezichts - maskers

close-icon close-icon

Is er een filiaal van De Rakker in mijn buurt?

De dichtstbijzijnde filiaal kan worden gevonden via onze website door uw locatie op te geven. Het voordeel van uw locatie delen met ons, is dat we alle winkels kunnen weergeven die in uw buurt gevestigd zijn. Als u op 'winkels' klikt in de app, krijgt u te zien wat het dichtstbijzijnde filiaal is van De Rakker. Op onze website en in de app kunt u ook uw postcode invoeren zodat u weet welke vestigingen dichtbij zijn.

close-icon close-icon

Hoe vind ik de openingsuren van De Rakker?

Op de website van De Rakker kunt u de huidige openingsuren vinden. Ook op onze website of in de app kunt u de openingsuren van De Rakker vinden. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie waarvan u de openingsuren van De Rakker wilt weten.

close-icon close-icon

Wat kan je online bestellen bij De Rakker?

Bij De Rakker kan je online bestellen, om het huidige assortiment van De Rakker te bekijken, kunt u het beste de webshop openen. De online webshop bevat diverse categorieën om een duidelijk overzicht te houden over het aanbod. Hier vindt u nu de promoties uit de folder van 26-02-2024 t/m 03-03-2024

close-icon close-icon

Is De Rakker nu open?

De De Rakker vestigingen volgen standaard openingsuren, toch kan het soms afwijken. Sommige locaties openen of sluiten vroeger of hebben onregelmatige uren. Om te zien of de De Rakker bij u in de buurt nu open is, klikt u op 'locaties' op de De Rakker-pagina op deze website. Selecteer de vestiging in uw buurt. Natuurlijk kan u ook op de website van De Rakker de huidige openingsuren bekijken.

close-icon close-icon

Is het online assortiment van De Rakker hetzelfde als in een winkel op locatie?

In de meeste De Rakker vestigingen vindt u zowel online als in een winkel op locatie hetzelfde assortiment terug. Per locatie kan dit natuurlijk verschillen. Surf naar de website van De Rakker voor meer informatie. Doe alvast wat inspiratie op met de folder van 26-02-2024 t/m 03-03-2024.

Let op: Sommige winkels op deze website hebben enkel een webshop of enkel een winkel op locatie. Lees dus goed alle informatie op de De Rakker pagina.

close-icon close-icon

Hoeveel De Rakker vestigingen zijn er in België?

De Rakker heeft diverse filialen, op de website van De Rakker vindt u alle adressen van alle filialen over heel België. Wilt u weten waar u een vestiging van De Rakker in uw buurt vindt? Schakel via onze app uw locatie in! Let op: Sommige winkels op onze website hebben enkel een webshop.

close-icon close-icon

Ik heb een vraag, compliment of klacht voor De Rakker, hoe kan ik contact opnemen?

Voor een specifieke vraag, een bedanking of compliment of een klacht voor De Rakker, kan u surfen naar de website van De Rakker. Bij 'contact' vindt u dan een e-mailadres, telefoonnummer of contactformulier, zo staat De Rakker voor u klaar!

close-icon close-icon
Toon alle...

De Rakker promo's

🛍️ De Rakker folders: 0
🆕 Nieuwe promoties: 0
🏷️ Categorie: Baby en kind
🕰️ Laatste folderupdate: 30-10-2019
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw