Folders van Delhaize

Laatste folderupdate: 16-05-2022

Delhaize folder

Geldig: 19 mei t/m 25 mei
Trending

Deze Delhaize folder met actuele aanbiedingen is nog 5 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Delhaize en bespaar op uw aankopen bij Delhaize.

Delhaize folder

Geldig: 14 apr. t/m 31 mei
Trending

Deze Delhaize folder met actuele aanbiedingen is nog 11 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Delhaize en bespaar op uw aankopen bij Delhaize.

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Delhaize folder online staat?
Al 43.762 mensen gingen u voor

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Delhaize folder online staat?
Al 13.457 mensen gingen u voor
Download de gratis app met 900+ winkels

Delhaize folder en promoties

Delhaize Supermarkt, onderdeel van de Ahold Delhaize groep, is al ruim 150 jaar een bekende supermarktorganisatie met meer dan 140 supermarkten in België en Luxemburg. Wekelijks brengt Delhaize een reclamefolder uit met aantrekkelijke acties en promoties. Deze folders vindt u terug in de interessante Delhaize folder. Op zoek naar een Delhaize actie of promotie? Blader door de Delhaize folders en vindt van deze winkel de beste acties en promoties!


Waaruit bestaat het assortiment van Delhaize?

Het assortiment van Delhaize is groot, met zo’n 18.000 artikelen, zoals levensmiddelen van de bekende A-merken en ongeveer 6000 kwaliteitsartikelen van het huismerk. Ook voor brood en banket, groente en fruit, vleeswaren, vis en gevogelte en een ruim aanbod bioproducten kunt u bij Delhaize terecht. Daarnaast mag u de wijnafdeling niet vergeten; al meer dan 100 jaar is wijn een specialiteit. De wekelijkse Delhaize promotie folder bevat “producten van bij ons” met aanbiedingen en acties. Natuurlijk is ook Delhaize mee met z’n tijd, zowel online in de webwinkel als in een Delhaize filiaal kan u genieten van producten met korting en aan de laagste prijs.


Wat zijn de openingsuren en waar vind ik winkels van Delhaize Supermarkt?

Delhaize heeft eigen winkels, maar ook zelfstandige uitbaters met een groot hart voor voeding, die voortdurend opgeleid worden om de klant het beste te bieden. Soepele openingsuren, tussen 7u30  en 20u vindt Delhaize even belangrijk als producten van onberispelijke kwaliteit. ‘Gezonder leven begint vandaag’, zegt Delhaize en dat is te zien in de reclamefolder. Delhaize streeft naar beter eten en een betere planeet, wat leidt tot een beter leven. Wilt u dit graag ook? Kijk dan zeker in de Delhaize folder voor promoties en acties. Meer informatie over Delhaize winkels, openingsuren en de promotie folders kunt u vinden op www.delhaize.be.