Folders van Delitraiteur

Laatste folderupdate: 02-05-2022

Delitraiteur folder

Geldig: 1 feb. t/m 31 mei
Trending

Deze Delitraiteur folder met actuele aanbiedingen is nog 2 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Delitraiteur en bespaar op uw aankopen bij Delitraiteur.

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Delitraiteur folder online staat?
Al 57.419 mensen gingen u voor

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Delitraiteur folder online staat?
Al 19.962 mensen gingen u voor

Promoties bij Delitraiteur

Download de gratis app met 900+ winkels

Delitraiteur folder en promoties

We willen elke dag lekker eten, met de Delitraiteur folder krijgt u er acties, aanbiedingen en Delitraiteur promoties bij! Delitraiteur is een specialist in maaltijdoplossingen. Met 40 winkels (verkooppunten) in België, een app, en eat & go-punten, heeft u genoeg mogelijkheden om een actie, promotie of aanbieding te vinden bij Delitraiteur. Bij ons vindt u altijd de huidige folders terug. Voor u uw boodschappen gaat doen in deze winkel; bekijk de reclamefolder!


Wat vindt u in het assortiment van Delitraiteur?

In het assortiment van Delitraiteur vindt u naast lekkere gerechten, ook recepten, zodat u thuis zelf aan de slag kan! Bij Delitraiteur bent u verzekerd van smaakvolle bereide schotels, snacks, gevogelte, bakkerij en meer, maar u kunt ook terecht bij de soepbar, de fresh juice bar voor vers geperst fruitsap, de notenbar enz. Daarnaast verkoopt Delitraiteur koffie, wijn, kaas, fruit en groenten en desserts. Delitraiteur heeft geen online webwinkel, maar met het My Fidelty-getrouwheidsprogramma, krijgt u 20% korting op een selectie artikelen en dit elke maand, maar ook geschenken komen rechtstreeks de mailbox binnen. Download de app! Meer weten over de openingsuren? Lees verder.


Wat zijn de openingsuren en waar vind ik een filiaal van Delitraiteur?

‘Delitraiteur, da’s een unieke winkelervaring voor elk moment van de dag.’ Een app, 40 winkels (verkooppunten) in België, en enkele eat & go-punten, meer heeft u niet nodig. De openingsuren van een filiaal van Delitraiteur liggen tussen 7u en 22u, afhankelijk van de locatie en dag. Meer informatie over Delitraiteur, de app, specifieke openingsuren, promoties en de reclamefolder, vindt u op de website: www.delitraiteur.com/nl/


Veelgestelde vragen over Delitraiteur

Wat kan je online bestellen bij Delitraiteur?

Om het meest actuele assortiment van Delitraiteur te bekijken, kunt u het beste de webshop openen. De online webshop bevat diverse categorieën om een duidelijk overzicht te houden over het aanbod. De aanbiedingen die op dit moment gelden zijn die uit de Delitraiteur folder van 01-02-2022 t/m 31-05-2022