Black Friday aanbiedingen van Di

Bekijk alle deals hier

Black Friday folders van Di

Laatste folderupdate : 13/09/2023

Di folder

Geldig: 13 sep. t/m 26 sep.
Trending

Deze Di folder met recente promoties is nog 1 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Di en bespaar op uw aankopen bij Di.

Hou me op de hoogte store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Di folder online staat?
Al 11.329 mensen gingen u voor

Hou me op de hoogte store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Di folder online staat?
Al 52.840 mensen gingen u voor

Black Friday Di deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe Di Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Di tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Di deals! Schrijf u nu in voor de Di nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij Di. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de Di winkels, vindt u op Di website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Di

Wanneer begint Black Friday bij Di?

Black Friday promoties van Di zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Di. De Di folder geldig van 13-09-2023 t/m 26-09-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Di?

Tijdens Black Friday heeft Di dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Ti-tox anti-voedselmot 2 vallen

Swiffer

Mr. 2 Propre

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Di bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door Di verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Di voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Di Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Di Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0