Folders van Dovy keukens

Laatste folderupdate: 17-02-2021

Er is tijdelijk geen folder

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Dovy keukens folder online staat?
Al 57.791 mensen gingen u voor

Promoties bij Dovy keukens

Download de gratis app met 900+ winkels

Dovy Keukens folder en promoties

Wilt u graag een nieuwe keuken op maat kopen van Dovy? Lees hieronder verder voor meer informatie en voor de Dovy Keukens folder voor acties, aanbiedingen en korting! Dovy Keukens, opgericht in 1980, is een bekende Belgische keukenfabrikant met ruim 29 winkels in België en een handige, online webshop. In de Dovy folder vindt u interessante Dovy promoties uit het hele assortiment. Op zoek naar een specifieke actie, aanbieding of promotie? Ook dat vindt u in de wekelijkse reclamefolder en de folders van volgende weken.

 

Waaruit bestaat het assortiment van Dovy Keukens?

Het assortiment dat zich toespitst op alles rond keukens is uitgebreid. Dovy maakt en verkoopt keukens in verschillende afmetingen en concepten, bijvoorbeeld landelijke keukens, moderne keukens, retro keukens, industriële keukens, Scandinavische en Bohemian keukens. Als bedrijf is Dovy internationaal bekend door de keuken zonder handgrepen, ook wel Belgische keuken genoemd. Dovy Keukens helpt u met plezier bij het vinden van uw droomkeuken! Bij Dovy is iedere keuken van hoge kwaliteit en uniek in vorm en kleur. Kijk in de Dovy Keukens folder of het magazine voor alle keukenpromoties. Op die manier vindt u wellicht uw droomkeuken aan de laagste prijs.


Wat zijn de openingsuren en waar vind ik een filiaal van Dovy?

“Dovy, wij maken uw keuken.” U kan online bekijken welke keuken u wilt, maar u kan ook langsgaan in een Dovy-winkel of toonzaal, die verspreidt in het land te vinden zijn. Zowel in West- als Oost-Vlaanderen! De openingsuren van een filiaal liggen tussen 9u en 19u, afhankelijk per locatie. Genoeg tijd om het assortiment te bekijken! Meer informatie over De Keukenbouwer, specifieke openingstijden, een filiaal, promoties en de Dovy folder, vindt u op de website: www.dovy.be