Folders van ELLE België

Er is tijdelijk geen folder

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste ELLE folder online staat?
Al 26.575 mensen gingen u voor

Bekijk de ELLE folder eerst in de app!

75K+
Download de app

Bekijk de ELLE folder eerst in de app!

Download de gratis app met 900+ winkels

ELLE magazine bekijken of online bestellen kan hier : https://www.elle.be/nl/

Uw ELLE winkel

Bekijk de meest actuele folders en promoties van ELLE en betaal nooit meer teveel. ELLE heeft in België 0 winkels, waar ze wekelijkse aantrekkelijke aanbiedingen hebben. In de nieuwste folder vindt u promoties die geldig zijn vanaf 19-02-2024 t/m 25-02-2024. Deze week zijn er 0 producten met korting en mogelijk aan de laagste prijs. Promoties zoals: Jurk, Knuffeldoek en Zwangerschaps wilt u dus niet missen! Natuurlijk heeft ELLE nog meer producten in het assortiment die nu niet in de aanbieding zijn. Deze kan u wel bestellen via de webshop of ophalen bij een pick-up point of winkel bij u in de buurt. Kies uw dichtsbijzijnde locatie met de "locatiezoeker" in de bovenste menubalk naast de zoekbox. Meer informatie zoals openingsuren van uw winkel in Antwerpen, Brugge, Brussel of een andere winkel in België, kan u ook vinden op de website van ELLE.

Als u in de ELLE folder niet kan vinden wat u zoekt, dan kan u altijd op zoek gaan naar een aanbieding bij vergelijkbare winkels uit dezelfde categorie: Kleding en schoenen, zoals Zeeman, Damart of C&A. Wellicht vindt u het product dan wel aan de laagste prijs. Naast de acties uit de folder kan u bij ELLE soms ook geld besparen met een kortingscode. Raadpleeg hiervoor de ELLE website.

Veelgestelde vragen over ELLE

Waar vind ik de ELLE folder van volgende week?

In de ELLE folder volgende week vind je de ELLE aanbiedingen die vanaf de volgende week gelden, exclusief voor de Belgische klanten. Mis deze kans niet om te profiteren van de beste promo's en producten die handig verzameld zijn in de wekelijkse folder.

close-icon close-icon

Waar vind ik de ELLE folder van deze week?

De ELLE folder België deze week is nu te bekijken op Promotiez.be. De folder geldig van 19-02-2024 t/m 25-02-2024 heeft ook diverse promoties om te bekijken. Naast de folder van deze week, is de folder van volgende week van ELLE ook al te bekijken!

close-icon close-icon

Welke promoties vind ik volgende week bij ELLE?

ELLE heeft veel mooie promoties deze week maar ook van volgende week! De promoties van volgende week bij ELLE vindt u terug in de folder van 19-02-2024 t/m 25-02-2024, maar u kan ook online alle leuke aanbiedingen terugvinden in de webshop of op de website van ELLE. Hier volgen alvast enkele interessante promoties en aanbiedingen: Jurk, Knuffeldoek en Zwangerschaps

close-icon close-icon

Is er een filiaal van ELLE in mijn buurt?

De dichtstbijzijnde filiaal kan worden gevonden via onze website door uw locatie op te geven. Het voordeel van uw locatie delen met ons, is dat we alle winkels kunnen weergeven die in uw buurt gevestigd zijn. Als u op 'winkels' klikt in de app, krijgt u te zien wat het dichtstbijzijnde filiaal is van ELLE. Op onze website en in de app kunt u ook uw postcode invoeren zodat u weet welke vestigingen dichtbij zijn.

close-icon close-icon

Hoe vind ik de openingsuren van ELLE?

Op de website van ELLE kunt u de huidige openingsuren vinden. Ook op onze website of in de app kunt u de openingsuren van ELLE vinden. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie waarvan u de openingsuren van ELLE wilt weten.

close-icon close-icon

Wat kan je online bestellen bij ELLE?

Bij ELLE kan je online bestellen, om het huidige assortiment van ELLE te bekijken, kunt u het beste de webshop openen. De online webshop bevat diverse categorieën om een duidelijk overzicht te houden over het aanbod. Hier vindt u nu de promoties uit de folder van 19-02-2024 t/m 25-02-2024

close-icon close-icon

Is ELLE nu open?

De ELLE vestigingen volgen standaard openingsuren, toch kan het soms afwijken. Sommige locaties openen of sluiten vroeger of hebben onregelmatige uren. Om te zien of de ELLE bij u in de buurt nu open is, klikt u op 'locaties' op de ELLE-pagina op deze website. Selecteer de vestiging in uw buurt. Natuurlijk kan u ook op de website van ELLE de huidige openingsuren bekijken.

close-icon close-icon

Is het online assortiment van ELLE hetzelfde als in een winkel op locatie?

In de meeste ELLE vestigingen vindt u zowel online als in een winkel op locatie hetzelfde assortiment terug. Per locatie kan dit natuurlijk verschillen. Surf naar de website van ELLE voor meer informatie. Doe alvast wat inspiratie op met de folder van 19-02-2024 t/m 25-02-2024.

Let op: Sommige winkels op deze website hebben enkel een webshop of enkel een winkel op locatie. Lees dus goed alle informatie op de ELLE pagina.

close-icon close-icon

Hoeveel ELLE vestigingen zijn er in België?

ELLE heeft diverse filialen, op de website van ELLE vindt u alle adressen van alle filialen over heel België. Wilt u weten waar u een vestiging van ELLE in uw buurt vindt? Schakel via onze app uw locatie in! Let op: Sommige winkels op onze website hebben enkel een webshop.

close-icon close-icon

Ik heb een vraag, compliment of klacht voor ELLE, hoe kan ik contact opnemen?

Voor een specifieke vraag, een bedanking of compliment of een klacht voor ELLE, kan u surfen naar de website van ELLE. Bij 'contact' vindt u dan een e-mailadres, telefoonnummer of contactformulier, zo staat ELLE voor u klaar!

close-icon close-icon
Toon alle...

ELLE promo's

🛍️ ELLE folders: 0
🆕 Nieuwe promoties: 0
🏷️ Categorie: Kleding en schoenen
🕰️ Laatste folderupdate: 25-08-2023
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw