Black Friday folders van Etam

Laatste folderupdate : 20/05/2023

Etam folder

Geldig: 19 mei t/m 28 mei

Deze Etam folder met recente promoties is nog 1 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Etam en bespaar op uw aankopen bij Etam.

Hou me op de hoogte store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Etam folder online staat?
Al 11.665 mensen gingen u voor

Hou me op de hoogte store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Etam folder online staat?
Al 41.955 mensen gingen u voor

Black Friday Etam deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe Etam Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Etam tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Etam deals! Schrijf u nu in voor de Etam nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij Etam. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de Etam winkels, vindt u op Etam website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Etam

Wanneer begint Black Friday bij Etam?

Black Friday promoties van Etam zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Etam. De Etam folder geldig van 19-05-2023 t/m 28-05-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Etam?

Tijdens Black Friday heeft Etam dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Soutien-gorge N.5 - Le triangle sans armatures

Soutien-gorge N°2 - Le push-up plongeant

Soutien-gorge N.4 - Le coques fines

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Etam bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door Etam verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Etam voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Etam Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Etam Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0