Folders van EurekaKids België

Er is tijdelijk geen folder

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste EurekaKids folder online staat?
Al 35.390 mensen gingen u voor

Bekijk de EurekaKids folder eerst in de app!

75K+
Download de app

Bekijk de EurekaKids folder eerst in de app!

Download de gratis app met 900+ winkels

Eurekakids is een internationale speelgoed keten met meer dan 160 winkels in Europa, waarvan 7 In België. Bij Eurekakids zijn ze nieuwsgierig zijn naar alles wat er in het hoofd van een kind omgaat. Eurekakids onderscheidt zich van andere speelgoedwinkels door een assortiment van bestaande spelletjes en speelgoed, wat je kun aanraken, horen en soms zelfs kunt ruiken. Speelgoed waarmee kinderen echt kunnen spelen en waarmee ze door creatieve en ludieke activiteiten worden gestimuleerd. Op de website Eurekakids.be vindt je een uitgebreid assortiment en tevens een Outlet sectie, waar artikelen tegen flinke kortingen worden aangeboden. Tevens geeft Eurekakids regelmatig een folder uit waarin het nieuwe assortiment, promoties en acties staan vermeld en heel veel voordeel. Meer informatie over de Eurekakids vestigingen, openingstijden en de Eurekakids promofolder vindt u op de site: www.eurekakids.be

Uw EurekaKids winkel

Bekijk de meest actuele folders en promoties van EurekaKids en betaal nooit meer teveel. EurekaKids heeft in België 7 winkels, waar ze wekelijkse aantrekkelijke aanbiedingen hebben. In de nieuwste folder vindt u promoties die geldig zijn vanaf 19-02-2024 t/m 25-02-2024. Deze week zijn er 0 producten met korting en mogelijk aan de laagste prijs. Promoties zoals: KINDERSTOEL VIOLA, Yoga Xqmax massage bal dia 7 cm 3 ass en 01756289 71477 De Droomtoren wilt u dus niet missen! Natuurlijk heeft EurekaKids nog meer producten in het assortiment die nu niet in de aanbieding zijn. Deze kan u wel bestellen via de webshop of ophalen bij een pick-up point of winkel bij u in de buurt. Kies uw dichtsbijzijnde locatie met de "locatiezoeker" in de bovenste menubalk naast de zoekbox. Meer informatie zoals openingsuren van uw winkel in Brussel, Gent, Charleroi of een andere winkel in België, kan u ook vinden op de website van EurekaKids.

Als u in de EurekaKids folder niet kan vinden wat u zoekt, dan kan u altijd op zoek gaan naar een aanbieding bij vergelijkbare winkels uit dezelfde categorie: Speelgoed, zoals Fun, Dreamland of Supra Bazar. Wellicht vindt u het product dan wel aan de laagste prijs. Naast de acties uit de folder kan u bij EurekaKids soms ook geld besparen met een kortingscode. Raadpleeg hiervoor de EurekaKids website.

Veelgestelde vragen over EurekaKids

Waar vind ik de EurekaKids folder van volgende week?

In de EurekaKids folder volgende week vind je de EurekaKids aanbiedingen die vanaf de volgende week gelden, exclusief voor de Belgische klanten. Mis deze kans niet om te profiteren van de beste promo's en producten die handig verzameld zijn in de wekelijkse folder.

close-icon close-icon

Waar vind ik de EurekaKids folder van deze week?

De EurekaKids folder België deze week is nu te bekijken op Promotiez.be. De folder geldig van 19-02-2024 t/m 25-02-2024 heeft ook diverse promoties om te bekijken. Naast de folder van deze week, is de folder van volgende week van EurekaKids ook al te bekijken!

close-icon close-icon

Welke promoties vind ik volgende week bij EurekaKids?

EurekaKids heeft veel mooie promoties deze week maar ook van volgende week! De promoties van volgende week bij EurekaKids vindt u terug in de folder van 19-02-2024 t/m 25-02-2024, maar u kan ook online alle leuke aanbiedingen terugvinden in de webshop of op de website van EurekaKids. Hier volgen alvast enkele interessante promoties en aanbiedingen: KINDERSTOEL VIOLA, Yoga Xqmax massage bal dia 7 cm 3 ass en 01756289 71477 De Droomtoren

close-icon close-icon

Is er een filiaal van EurekaKids in mijn buurt?

De dichtstbijzijnde filiaal kan worden gevonden via onze website door uw locatie op te geven. Het voordeel van uw locatie delen met ons, is dat we alle winkels kunnen weergeven die in uw buurt gevestigd zijn. Als u op 'winkels' klikt in de app, krijgt u te zien wat het dichtstbijzijnde filiaal is van EurekaKids. Op onze website en in de app kunt u ook uw postcode invoeren zodat u weet welke vestigingen dichtbij zijn.

close-icon close-icon

Hoe vind ik de openingsuren van EurekaKids?

Op de website van EurekaKids kunt u de huidige openingsuren vinden. Ook op onze website of in de app kunt u de openingsuren van EurekaKids vinden. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie waarvan u de openingsuren van EurekaKids wilt weten.

close-icon close-icon

Wat kan je online bestellen bij EurekaKids?

Bij EurekaKids kan je online bestellen, om het huidige assortiment van EurekaKids te bekijken, kunt u het beste de webshop openen. De online webshop bevat diverse categorieën om een duidelijk overzicht te houden over het aanbod. Hier vindt u nu de promoties uit de folder van 19-02-2024 t/m 25-02-2024

close-icon close-icon

Is EurekaKids nu open?

De EurekaKids vestigingen volgen standaard openingsuren, toch kan het soms afwijken. Sommige locaties openen of sluiten vroeger of hebben onregelmatige uren. Om te zien of de EurekaKids bij u in de buurt nu open is, klikt u op 'locaties' op de EurekaKids-pagina op deze website. Selecteer de vestiging in uw buurt. Natuurlijk kan u ook op de website van EurekaKids de huidige openingsuren bekijken.

close-icon close-icon

Is het online assortiment van EurekaKids hetzelfde als in een winkel op locatie?

In de meeste EurekaKids vestigingen vindt u zowel online als in een winkel op locatie hetzelfde assortiment terug. Per locatie kan dit natuurlijk verschillen. Surf naar de website van EurekaKids voor meer informatie. Doe alvast wat inspiratie op met de folder van 19-02-2024 t/m 25-02-2024.

Let op: Sommige winkels op deze website hebben enkel een webshop of enkel een winkel op locatie. Lees dus goed alle informatie op de EurekaKids pagina.

close-icon close-icon

Hoeveel EurekaKids vestigingen zijn er in België?

EurekaKids heeft diverse filialen, op de website van EurekaKids vindt u alle adressen van alle filialen over heel België. Wilt u weten waar u een vestiging van EurekaKids in uw buurt vindt? Schakel via onze app uw locatie in! Let op: Sommige winkels op onze website hebben enkel een webshop.

close-icon close-icon

Ik heb een vraag, compliment of klacht voor EurekaKids, hoe kan ik contact opnemen?

Voor een specifieke vraag, een bedanking of compliment of een klacht voor EurekaKids, kan u surfen naar de website van EurekaKids. Bij 'contact' vindt u dan een e-mailadres, telefoonnummer of contactformulier, zo staat EurekaKids voor u klaar!

close-icon close-icon
Toon alle...

EurekaKids promo's

🛍️ EurekaKids folders: 0
🆕 Nieuwe promoties: 0
🏷️ Categorie: Speelgoed
🕰️ Laatste folderupdate: 26-10-2022
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw