Folders van Färm

Laatste folderupdate: 21-12-2020

Er is tijdelijk geen folder

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Färm folder online staat?
Al 35.713 mensen gingen u voor

Promoties bij Färm

Download de gratis app met 900+ winkels

Färm folder en promoties

Samen spannen we ons in voor het milieu! In de Färm folder komt dit duidelijk naar voor, met biologische en verantwoorde, lokale producten, geeft u meer betekenis aan uw aankoop. Färm is een coöperatief netwerk van biowinkels. Op deze pagina vindt u folders, Färm promoties, acties en aanbiedingen. Kopen bij Färm betekent zelfstandige, lokale producten en familiebedrijven steunen én multinationals vermijden. Op zoek naar een promotie, actie of aanbieding? Blader snel door de reclamefolder, koop online uw producten of ga langs in de winkel.


Waaruit bestaat het assortiment van Färm?

Het ethische assortiment van Färm is opgedragen aan hun helden, de producenten, de boeren en de verwerkers… Welke producten zult u zoal in de Färm folder terugvinden? Artikelen uit de bakkerij, dranken, groenten en fruit, uit de slagerij zoals charcuterie, traiteurbereidingen, zoete en zoute kruidenierswaren, zuivel en kaas en lichaamsverzorging. Zelfs producten voor in huis zult u hier niet ontbreken, en dit allemaal tot voordeel van het milieu. Bij Färm betaalt u de juiste prijs, misschien niet altijd de laagste, maar daar zorgen de promoties en aanbiedingen wel voor! U hebt ook de mogelijkheid uw producten uit het assortiment in bulk te kopen, of u kan uw eigen verpakking meebrengen. Meer weten over de openingsuren en winkels?


Wat zijn de openingsuren en waar vind ik een filiaal van Färm?

‘Färm – Organisch – Lokaal – Bulk – Duurzaam, winkel en markt’. Dit is Färm ‘je coöperatieve biowinkel’ samengevat in een notendop! Op dit moment heeft Färm naast een online webwinkel al 18 filialen over heel België, vooral gevestigd in en rond Brussel en in Wallonië. De openingsuren liggen tussen. Meer informatie over de Färm winkels, specifieke openingsuren, promoties en de reclamefolder vindt u op de website: www.farm.coop/nl/