Folders van Färm België

Er is tijdelijk geen folder

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Färm folder online staat?
Al 10.554 mensen gingen u voor

Bekijk de Färm folder eerst in de app!

75K+
Download de app

Bekijk de Färm folder eerst in de app!

Download de gratis app met 900+ winkels

Färm folder en promoties

Samen spannen we ons in voor het milieu! In de Färm folder komt dit duidelijk naar voor, met biologische en verantwoorde, lokale producten, geeft u meer betekenis aan uw aankoop. Färm is een coöperatief netwerk van biowinkels. Op deze pagina vindt u folders, Färm promoties, acties en aanbiedingen. Kopen bij Färm betekent zelfstandige, lokale producten en familiebedrijven steunen én multinationals vermijden. Op zoek naar een promotie, actie of aanbieding? Blader snel door de reclamefolder, koop online uw producten of ga langs in de winkel.


Waaruit bestaat het assortiment van Färm?

Het ethische assortiment van Färm is opgedragen aan hun helden, de producenten, de boeren en de verwerkers… Welke producten zult u zoal in de Färm folder terugvinden? Artikelen uit de bakkerij, dranken, groenten en fruit, uit de slagerij zoals charcuterie, traiteurbereidingen, zoete en zoute kruidenierswaren, zuivel en kaas en lichaamsverzorging. Zelfs producten voor in huis zult u hier niet ontbreken, en dit allemaal tot voordeel van het milieu. Bij Färm betaalt u de juiste prijs, misschien niet altijd de laagste, maar daar zorgen de promoties en aanbiedingen wel voor! U hebt ook de mogelijkheid uw producten uit het assortiment in bulk te kopen, of u kan uw eigen verpakking meebrengen. Meer weten over de openingsuren en winkels?


Wat zijn de openingsuren en waar vind ik een filiaal van Färm?

‘Färm – Organisch – Lokaal – Bulk – Duurzaam, winkel en markt’. Dit is Färm ‘je coöperatieve biowinkel’ samengevat in een notendop! Op dit moment heeft Färm naast een online webwinkel al 18 filialen over heel België, vooral gevestigd in en rond Brussel en in Wallonië. De openingsuren liggen tussen. Meer informatie over de Färm winkels, specifieke openingsuren, promoties en de reclamefolder vindt u op de website: www.farm.coop/nl/


Uw Färm winkel

Bekijk de meest actuele folders en promoties van Färm en betaal nooit meer teveel. Färm heeft in België 0 winkels, waar ze wekelijkse aantrekkelijke aanbiedingen hebben. In de nieuwste folder vindt u promoties die geldig zijn vanaf 26-02-2024 t/m 03-03-2024. Deze week zijn er 0 producten met korting en mogelijk aan de laagste prijs. Promoties zoals: LA FIGURINE POP POKÉMON, LES TROLLS 3 en Mars, Snickers, Twix, Bounty ou M&M's wilt u dus niet missen! Natuurlijk heeft Färm nog meer producten in het assortiment die nu niet in de aanbieding zijn. Deze kan u wel bestellen via de webshop of ophalen bij een pick-up point of winkel bij u in de buurt. Kies uw dichtsbijzijnde locatie met de "locatiezoeker" in de bovenste menubalk naast de zoekbox. Meer informatie zoals openingsuren van uw winkel in Antwerpen, Brugge, Brussel of een andere winkel in België, kan u ook vinden op de website van Färm.

Als u in de Färm folder niet kan vinden wat u zoekt, dan kan u altijd op zoek gaan naar een aanbieding bij vergelijkbare winkels uit dezelfde categorie: Supermarkt, zoals Delhaize, Lidl of ALDI. Wellicht vindt u het product dan wel aan de laagste prijs. Naast de acties uit de folder kan u bij Färm soms ook geld besparen met een kortingscode. Raadpleeg hiervoor de Färm website.

Veelgestelde vragen over Färm

Waar vind ik de Färm folder van volgende week?

In de Färm folder volgende week vind je de Färm aanbiedingen die vanaf de volgende week gelden, exclusief voor de Belgische klanten. Mis deze kans niet om te profiteren van de beste promo's en producten die handig verzameld zijn in de wekelijkse folder.

close-icon close-icon

Waar vind ik de Färm folder van deze week?

De Färm folder België deze week is nu te bekijken op Promotiez.be. De folder geldig van 26-02-2024 t/m 03-03-2024 heeft ook diverse promoties om te bekijken. Naast de folder van deze week, is de folder van volgende week van Färm ook al te bekijken!

close-icon close-icon

Welke promoties vind ik volgende week bij Färm?

Färm heeft veel mooie promoties deze week maar ook van volgende week! De promoties van volgende week bij Färm vindt u terug in de folder van 26-02-2024 t/m 03-03-2024, maar u kan ook online alle leuke aanbiedingen terugvinden in de webshop of op de website van Färm. Hier volgen alvast enkele interessante promoties en aanbiedingen: LA FIGURINE POP POKÉMON, LES TROLLS 3 en Mars, Snickers, Twix, Bounty ou M&M's

close-icon close-icon

Is er een filiaal van Färm in mijn buurt?

De dichtstbijzijnde filiaal kan worden gevonden via onze website door uw locatie op te geven. Het voordeel van uw locatie delen met ons, is dat we alle winkels kunnen weergeven die in uw buurt gevestigd zijn. Als u op 'winkels' klikt in de app, krijgt u te zien wat het dichtstbijzijnde filiaal is van Färm. Op onze website en in de app kunt u ook uw postcode invoeren zodat u weet welke vestigingen dichtbij zijn.

close-icon close-icon

Hoe vind ik de openingsuren van Färm?

Op de website van Färm kunt u de huidige openingsuren vinden. Ook op onze website of in de app kunt u de openingsuren van Färm vinden. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie waarvan u de openingsuren van Färm wilt weten.

close-icon close-icon

Wat kan je online bestellen bij Färm?

Bij Färm kan je online bestellen, om het huidige assortiment van Färm te bekijken, kunt u het beste de webshop openen. De online webshop bevat diverse categorieën om een duidelijk overzicht te houden over het aanbod. Hier vindt u nu de promoties uit de folder van 26-02-2024 t/m 03-03-2024

close-icon close-icon

Is Färm nu open?

De Färm vestigingen volgen standaard openingsuren, toch kan het soms afwijken. Sommige locaties openen of sluiten vroeger of hebben onregelmatige uren. Om te zien of de Färm bij u in de buurt nu open is, klikt u op 'locaties' op de Färm-pagina op deze website. Selecteer de vestiging in uw buurt. Natuurlijk kan u ook op de website van Färm de huidige openingsuren bekijken.

close-icon close-icon

Is het online assortiment van Färm hetzelfde als in een winkel op locatie?

In de meeste Färm vestigingen vindt u zowel online als in een winkel op locatie hetzelfde assortiment terug. Per locatie kan dit natuurlijk verschillen. Surf naar de website van Färm voor meer informatie. Doe alvast wat inspiratie op met de folder van 26-02-2024 t/m 03-03-2024.

Let op: Sommige winkels op deze website hebben enkel een webshop of enkel een winkel op locatie. Lees dus goed alle informatie op de Färm pagina.

close-icon close-icon

Hoeveel Färm vestigingen zijn er in België?

Färm heeft diverse filialen, op de website van Färm vindt u alle adressen van alle filialen over heel België. Wilt u weten waar u een vestiging van Färm in uw buurt vindt? Schakel via onze app uw locatie in! Let op: Sommige winkels op onze website hebben enkel een webshop.

close-icon close-icon

Ik heb een vraag, compliment of klacht voor Färm, hoe kan ik contact opnemen?

Voor een specifieke vraag, een bedanking of compliment of een klacht voor Färm, kan u surfen naar de website van Färm. Bij 'contact' vindt u dan een e-mailadres, telefoonnummer of contactformulier, zo staat Färm voor u klaar!

close-icon close-icon
Toon alle...

Färm promo's

🛍️ Färm folders: 0
🆕 Nieuwe promoties: 0
🏷️ Categorie: Supermarkt
🕰️ Laatste folderupdate: 21-12-2020
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw