Black Friday aanbiedingen van Fitwinkel

Bekijk alle deals hier

Black Friday folders van Fitwinkel

Laatste folderupdate : 28/09/2023

Er is tijdelijk geen folder store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Fitwinkel folder online staat?
Al 21.365 mensen gingen u voor

Black Friday Fitwinkel deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe Fitwinkel Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Fitwinkel tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Fitwinkel deals! Schrijf u nu in voor de Fitwinkel nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij Fitwinkel. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de Fitwinkel winkels, vindt u op Fitwinkel website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Fitwinkel

Wanneer begint Black Friday bij Fitwinkel?

Black Friday promoties van Fitwinkel zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Fitwinkel. De folder geldig van 25-09-2023 t/m 01-10-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Fitwinkel?

Tijdens Black Friday heeft Fitwinkel dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Handbalschoenen voor heren/dames ligra wit

Buitenband smart sam plus dd 28 x 1.75 zwart

Katoenen dames legging hummel lgc daffy

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Fitwinkel bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door Fitwinkel verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Fitwinkel voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Fitwinkel Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Fitwinkel Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0