F

Black Friday aanbiedingen van Hairdis

Bekijk alle deals hier

Black Friday folders van Hairdis

Laatste folderupdate : 3/27/23

Er is tijdelijk geen folder store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Hairdis folder online staat?
Al 55.840 mensen gingen u voor

Black Friday Hairdis deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe Hairdis Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Hairdis tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Hairdis deals! Schrijf u nu in voor de Hairdis nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij Hairdis. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de Hairdis winkels, vindt u op Hairdis website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Hairdis

Wanneer begint Black Friday bij Hairdis?

Black Friday promoties van Hairdis zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Hairdis. De folder geldig van 27-03-2023 t/m 02-04-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Hairdis?

Tijdens Black Friday heeft Hairdis dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Nivea crème soft

Collageen 1000mg 90 tobletten

L'Oreal paris superstay 30H foundation

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Hairdis bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door Hairdis verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Hairdis voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Hairdis Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Hairdis Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0