Black Friday HAY deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe HAY Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van HAY tijdens Black Friday 2023. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday HAY deals! Schrijf u nu in voor de HAY nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij HAY. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de HAY winkels, vindt u op HAY website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van HAY

Wanneer begint Black Friday bij HAY?

Black Friday promoties van HAY zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van HAY. De folder geldig van 26-02-2024 t/m 03-03-2024 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van HAY?

Tijdens Black Friday heeft HAY dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Metod / maximera Bovenkast m deur/2 lades

Wandbord Camo - zwart zeegras - Ø35 cm

Gordijn Puck Geel

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van HAY bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door HAY verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van HAY voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

HAY Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 HAY Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw