Black Friday Hertz deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe Hertz Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Hertz tijdens Black Friday 2023. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Hertz deals! Schrijf u nu in voor de Hertz nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij Hertz. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de Hertz winkels, vindt u op Hertz website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Hertz

Wanneer begint Black Friday bij Hertz?

Black Friday promoties van Hertz zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Hertz. De folder geldig van 04-12-2023 t/m 10-12-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Hertz?

Tijdens Black Friday heeft Hertz dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Mi Xiaomi Pro 2Trottinette Electrique Elektrische Steo

Trottinette Electrique Elektrische Step D28

Maxxus Pompe a Pieds Pro Avec Manometre Voetpomp Pro Met Manometer

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Hertz bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door Hertz verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Hertz voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Hertz Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Hertz Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw