Holland & Barrett
Holland & Barrett

Just Chia Zaad

€ 13,99
€ 4,19
Actuele Just Chia Zaad promotie bij Holland & Barrett uit de folder van 4-10 t/m 17-10.
Geldig: 4 okt. t/m 17 okt.
Prijs en voorwaarden zoals vermeld in de Holland & Barrett folder of Holland & Barrett website zijn leidend.
Laatste update: 13-10-21
Bekijk in de folder
Actuele Holland & Barrett folder

Holland & Barrett folder

Nog 2 dagen geldig

Just Chia Zaad promotie en online acties uit de actuele Holland & Barrett folder

Deze Just Chia Zaad is nu in de aanbieding bij Holland & Barrett. Bekijk ook de actuele Holland & Barrett folder voor meer scherpe aanbiedingen en kortingen. Bestel Just Chia Zaad online via Holland & Barrett website of koop hem voordelig met de beste prijs bij een winkel bij u in de buurt. Promotiez.be heeft altijd de beste Just Chia Zaad aanbiedingen voor u verzameld. Wordt u hierover graag op de hoogte gehouden, klik dan op het belletje en ontvang een gratis bericht als het product in de folder staat of in de aanbieding is.

Staat er een Just Chia Zaad promotie in de Holland & Barrett folder van volgende week?

Wanneer is Just Chia Zaad in de aanbieding? of "ik wil weten of Just Chia Zaad volgende week in de aanbieding is?" zijn vragen, die we regelmatig krijgen. Veel mensen maken een (boodschappen)lijstje, met producten die ze de volgende pas week pas willen kopen. Juist voor hen plaatsen we altijd als eerste de nieuwe folders van volgende week en weet je of je nog even moet wachten met een aankoop, omdat het dan goedkoper is. Houd onze site dus in de gaten om te zien of Just Chia Zaad in de folder van volgende week staat met een flinke afprijzing.

Is Just Chia Zaad komende week met korting verkrijgbaar?

Bij welke winkel is Just Chia Zaad in de aanbieding volgende week? Is een van de vragen, die we vaak horen. Niemand betaalt natuurlijk graag teveel? Ons team houdt alle deals in de gaten en vermeld ze zo snel mogelijk online. Je kunt je (boodschappen)lijstje hierop aanpassen met aanbiedingen van deze week en die van volgende week. Kijk ook altijd even in de nieuwe Holland & Barrett reclamefolder(s) van volgende week, omdat er ook aanbiedingen kunnen zijn, die alleen in de winkel te koop zijn en niet online.