Folders van Horeca Foods

Laatste folderupdate: 13-05-2022

Horeca Foods folder

Geldig: 5 mei t/m 20 mei

Deze Horeca Foods folder met actuele aanbiedingen is nog 2 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Horeca Foods en bespaar op uw aankopen bij Horeca Foods.

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Horeca Foods folder online staat?
Al 50.392 mensen gingen u voor

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Horeca Foods folder online staat?
Al 48.618 mensen gingen u voor

Promoties bij Horeca Foods

Download de gratis app met 900+ winkels

Horeca Foods folder en promoties

Horeca Foods is uw beste keuze voor een uitgebreid gamma van kwalitatieve labelproducten aan sterke prijzen. De laagste prijs? Dat kunt u zien in de Horeca Foods folder! Deze folders geven u een goed beeld van het huidige assortiment, aanbiedingen, acties en Horeca Foods promoties. Ook als u op zoek bent naar een specifieke aanbieding, actie of promotie is het goed de reclamefolder van deze winkel open te slaan. Meer weten over winkels van Horeca Foods en het assortiment? Lees verder!


Waaruit bestaat het assortiment van Horeca Foods?

In het uitgebreide assortiment van Horeca Foods, een bedrijf lid van de Ornesto Food Partners in België, vindt u een totaalgamma van verpakte vers- en diepvriesproducten, dranken, droge voeding en non-food. Dit is vooral voor horeca, frituren, traiteurs, slagerij en grootkeuken. Onder Food & Non-food vindt u dranken, roomijs, verse producten, brood, diepvriesproducten, frituursnacks, onderhoudsproducten… enz. Daarnaast biedt Horeca Foods ook glaswerk, bestek, tafelbenodigdheden, messen, potten en pannen en kan u ook een porselein folder vinden. De beste promoties en aanbiedingen vindt u in folders! Onder ‘promo’ vindt u producten in aanbieding, met korting of misschien zelfs in uitverkoop. Online in de ‘webwinkel’ kan u bestellen bij het filiaal in Brugge of Oostende. Vindt u de laagste prijs? Het assortiment biedt alleszins keuze genoeg.


Wat zijn de openingsuren en waar vind ik een filiaal van Horeca Foods?

‘Horeca Foods, uw beste keuze’. Met een filiaal in Brugge en Oostende en een online winkel, vindt u steeds wat u nodig heeft. De openingsuren liggen tussen 8u en 17u30, verschillend per dag. Meer informatie over Horeca Foods, het assortiment, sale, een filiaal, promoties en de folder, vindt u op de website: www.horecafoods.be/