Folders van HotelSpecials België

Er is tijdelijk geen folder

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste HotelSpecials folder online staat?
Al 58.614 mensen gingen u voor

Bekijk de HotelSpecials folder eerst in de app!

75K+
Download de app

Bekijk de HotelSpecials folder eerst in de app!

Download de gratis app met 900+ winkels

HotelSpecials promofolder en promoties

HotelSpecials is al meer dan 15 jaar een internationale boekingssite voor hotelreserveringen met een webshop in 8 verschillende landen, waaronder België. Wekelijks geven zij een mooie promofolder uit met aantrekkelijke promoties van hotels in verschillende landen in Europa. Met een team van 110 medewerkers verzorgen zij hotelreserveringen in de Benelux, Scandinavië, Duitsland en Frankrijk. Hun visie is om het perfecte verblijf te creëren; een net iets betere vakantie tegen een net iets betere prijs. Kortom speciaal. Bent u op zoek naar een leuk hotel voor uw vakantie of zakenreis en wilt u iets speciaals zonder te veel te betalen kijk dan eens in de HotelSpecials promofolder voor alle aanbiedingen en promoties, de zgn. “Specials.” Of boek direct uw stedentrip, dagje uit, weekendje weg of vakantie online in de HotelSpecials webshop. Alle informatie over het hotelaanbod, de boekingsmogelijkheden, de online folder, de Specials en de outlet kunt u vinden op: www.hotelspecials.be


Uw HotelSpecials winkel

Bekijk de meest actuele folders en promoties van HotelSpecials en betaal nooit meer teveel. HotelSpecials heeft in België 0 winkels, waar ze wekelijkse aantrekkelijke aanbiedingen hebben. In de nieuwste folder vindt u promoties die geldig zijn vanaf 19-02-2024 t/m 25-02-2024. Deze week zijn er 0 producten met korting en mogelijk aan de laagste prijs. Promoties zoals: aanbieding 1, aanbieding 2 en aanbieding 3 wilt u dus niet missen! Natuurlijk heeft HotelSpecials nog meer producten in het assortiment die nu niet in de aanbieding zijn. Deze kan u wel bestellen via de webshop of ophalen bij een pick-up point of winkel bij u in de buurt. Kies uw dichtsbijzijnde locatie met de "locatiezoeker" in de bovenste menubalk naast de zoekbox. Meer informatie zoals openingsuren van uw winkel in Antwerpen, Brugge, Brussel of een andere winkel in België, kan u ook vinden op de website van HotelSpecials.

Als u in de HotelSpecials folder niet kan vinden wat u zoekt, dan kan u altijd op zoek gaan naar een aanbieding bij vergelijkbare winkels uit dezelfde categorie: Overige, zoals Bofrost, Bobbejaanland of Vakantieveilingen. Wellicht vindt u het product dan wel aan de laagste prijs. Naast de acties uit de folder kan u bij HotelSpecials soms ook geld besparen met een kortingscode. Raadpleeg hiervoor de HotelSpecials website.

Veelgestelde vragen over HotelSpecials

Waar vind ik de HotelSpecials folder van volgende week?

In de HotelSpecials folder volgende week vind je de HotelSpecials aanbiedingen die vanaf de volgende week gelden, exclusief voor de Belgische klanten. Mis deze kans niet om te profiteren van de beste promo's en producten die handig verzameld zijn in de wekelijkse folder.

close-icon close-icon

Waar vind ik de HotelSpecials folder van deze week?

De HotelSpecials folder België deze week is nu te bekijken op Promotiez.be. De folder geldig van 19-02-2024 t/m 25-02-2024 heeft ook diverse promoties om te bekijken. Naast de folder van deze week, is de folder van volgende week van HotelSpecials ook al te bekijken!

close-icon close-icon

Welke promoties vind ik volgende week bij HotelSpecials?

HotelSpecials heeft veel mooie promoties deze week maar ook van volgende week! De promoties van volgende week bij HotelSpecials vindt u terug in de folder van 19-02-2024 t/m 25-02-2024, maar u kan ook online alle leuke aanbiedingen terugvinden in de webshop of op de website van HotelSpecials. Hier volgen alvast enkele interessante promoties en aanbiedingen: aanbieding 1, aanbieding 2 en aanbieding 3

close-icon close-icon

Is er een filiaal van HotelSpecials in mijn buurt?

De dichtstbijzijnde filiaal kan worden gevonden via onze website door uw locatie op te geven. Het voordeel van uw locatie delen met ons, is dat we alle winkels kunnen weergeven die in uw buurt gevestigd zijn. Als u op 'winkels' klikt in de app, krijgt u te zien wat het dichtstbijzijnde filiaal is van HotelSpecials. Op onze website en in de app kunt u ook uw postcode invoeren zodat u weet welke vestigingen dichtbij zijn.

close-icon close-icon

Hoe vind ik de openingsuren van HotelSpecials?

Op de website van HotelSpecials kunt u de huidige openingsuren vinden. Ook op onze website of in de app kunt u de openingsuren van HotelSpecials vinden. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie waarvan u de openingsuren van HotelSpecials wilt weten.

close-icon close-icon

Wat kan je online bestellen bij HotelSpecials?

Bij HotelSpecials kan je online bestellen, om het huidige assortiment van HotelSpecials te bekijken, kunt u het beste de webshop openen. De online webshop bevat diverse categorieën om een duidelijk overzicht te houden over het aanbod. Hier vindt u nu de promoties uit de folder van 19-02-2024 t/m 25-02-2024

close-icon close-icon

Is HotelSpecials nu open?

De HotelSpecials vestigingen volgen standaard openingsuren, toch kan het soms afwijken. Sommige locaties openen of sluiten vroeger of hebben onregelmatige uren. Om te zien of de HotelSpecials bij u in de buurt nu open is, klikt u op 'locaties' op de HotelSpecials-pagina op deze website. Selecteer de vestiging in uw buurt. Natuurlijk kan u ook op de website van HotelSpecials de huidige openingsuren bekijken.

close-icon close-icon

Is het online assortiment van HotelSpecials hetzelfde als in een winkel op locatie?

In de meeste HotelSpecials vestigingen vindt u zowel online als in een winkel op locatie hetzelfde assortiment terug. Per locatie kan dit natuurlijk verschillen. Surf naar de website van HotelSpecials voor meer informatie. Doe alvast wat inspiratie op met de folder van 19-02-2024 t/m 25-02-2024.

Let op: Sommige winkels op deze website hebben enkel een webshop of enkel een winkel op locatie. Lees dus goed alle informatie op de HotelSpecials pagina.

close-icon close-icon

Hoeveel HotelSpecials vestigingen zijn er in België?

HotelSpecials heeft diverse filialen, op de website van HotelSpecials vindt u alle adressen van alle filialen over heel België. Wilt u weten waar u een vestiging van HotelSpecials in uw buurt vindt? Schakel via onze app uw locatie in! Let op: Sommige winkels op onze website hebben enkel een webshop.

close-icon close-icon

Ik heb een vraag, compliment of klacht voor HotelSpecials, hoe kan ik contact opnemen?

Voor een specifieke vraag, een bedanking of compliment of een klacht voor HotelSpecials, kan u surfen naar de website van HotelSpecials. Bij 'contact' vindt u dan een e-mailadres, telefoonnummer of contactformulier, zo staat HotelSpecials voor u klaar!

close-icon close-icon
Toon alle...

HotelSpecials promo's

🛍️ HotelSpecials folders: 0
🆕 Nieuwe promoties: 0
🏷️ Categorie: Overige
🕰️ Laatste folderupdate: 03-12-2018
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw