Folders van Keukenhuis België

Er is tijdelijk geen folder

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Keukenhuis folder online staat?
Al 45.760 mensen gingen u voor

Bekijk de Keukenhuis folder eerst in de app!

75K+
Download de app

Bekijk de Keukenhuis folder eerst in de app!

Download de gratis app met 900+ winkels

Het Keukenhuis is een bekende familiezaak in de keukenindustrie met 4 vestigingen in België. Het Keukenhuis heeft naast een ruim keuken assortiment alles in eigen huis: advisering, ontwerp, tekenen en bouwen van uw keuken. Persoonlijke service en aanpak is de basis van deze trendy keukenwinkel. Kijk in de Keukenhuis promo folder of brochure voor de laatste promoties of ga naar de site. Meer informatie over Het Keukenhuis, openingsuren en de promo folder vindt u op: www.keukenhuis.be

Uw Keukenhuis winkel

Bekijk de meest actuele folders en promoties van Keukenhuis en betaal nooit meer teveel. Keukenhuis heeft in België 0 winkels, waar ze wekelijkse aantrekkelijke aanbiedingen hebben. In de nieuwste folder vindt u promoties die geldig zijn vanaf 19-02-2024 t/m 25-02-2024. Deze week zijn er 0 producten met korting en mogelijk aan de laagste prijs. Promoties zoals: aanbieding 1, aanbieding 2 en aanbieding 3 wilt u dus niet missen! Natuurlijk heeft Keukenhuis nog meer producten in het assortiment die nu niet in de aanbieding zijn. Deze kan u wel bestellen via de webshop of ophalen bij een pick-up point of winkel bij u in de buurt. Kies uw dichtsbijzijnde locatie met de "locatiezoeker" in de bovenste menubalk naast de zoekbox. Meer informatie zoals openingsuren van uw winkel in Antwerpen, Brugge, Brussel of een andere winkel in België, kan u ook vinden op de website van Keukenhuis.

Als u in de Keukenhuis folder niet kan vinden wat u zoekt, dan kan u altijd op zoek gaan naar een aanbieding bij vergelijkbare winkels uit dezelfde categorie: Keuken en badkamer, zoals X2O, Eggo of Dovy keukens. Wellicht vindt u het product dan wel aan de laagste prijs. Naast de acties uit de folder kan u bij Keukenhuis soms ook geld besparen met een kortingscode. Raadpleeg hiervoor de Keukenhuis website.

Veelgestelde vragen over Keukenhuis

Waar vind ik de Keukenhuis folder van volgende week?

In de Keukenhuis folder volgende week vind je de Keukenhuis aanbiedingen die vanaf de volgende week gelden, exclusief voor de Belgische klanten. Mis deze kans niet om te profiteren van de beste promo's en producten die handig verzameld zijn in de wekelijkse folder.

close-icon close-icon

Waar vind ik de Keukenhuis folder van deze week?

De Keukenhuis folder België deze week is nu te bekijken op Promotiez.be. De folder geldig van 19-02-2024 t/m 25-02-2024 heeft ook diverse promoties om te bekijken. Naast de folder van deze week, is de folder van volgende week van Keukenhuis ook al te bekijken!

close-icon close-icon

Welke promoties vind ik volgende week bij Keukenhuis?

Keukenhuis heeft veel mooie promoties deze week maar ook van volgende week! De promoties van volgende week bij Keukenhuis vindt u terug in de folder van 19-02-2024 t/m 25-02-2024, maar u kan ook online alle leuke aanbiedingen terugvinden in de webshop of op de website van Keukenhuis. Hier volgen alvast enkele interessante promoties en aanbiedingen: aanbieding 1, aanbieding 2 en aanbieding 3

close-icon close-icon

Is er een filiaal van Keukenhuis in mijn buurt?

De dichtstbijzijnde filiaal kan worden gevonden via onze website door uw locatie op te geven. Het voordeel van uw locatie delen met ons, is dat we alle winkels kunnen weergeven die in uw buurt gevestigd zijn. Als u op 'winkels' klikt in de app, krijgt u te zien wat het dichtstbijzijnde filiaal is van Keukenhuis. Op onze website en in de app kunt u ook uw postcode invoeren zodat u weet welke vestigingen dichtbij zijn.

close-icon close-icon

Hoe vind ik de openingsuren van Keukenhuis?

Op de website van Keukenhuis kunt u de huidige openingsuren vinden. Ook op onze website of in de app kunt u de openingsuren van Keukenhuis vinden. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie waarvan u de openingsuren van Keukenhuis wilt weten.

close-icon close-icon

Wat kan je online bestellen bij Keukenhuis?

Bij Keukenhuis kan je online bestellen, om het huidige assortiment van Keukenhuis te bekijken, kunt u het beste de webshop openen. De online webshop bevat diverse categorieën om een duidelijk overzicht te houden over het aanbod. Hier vindt u nu de promoties uit de folder van 19-02-2024 t/m 25-02-2024

close-icon close-icon

Is Keukenhuis nu open?

De Keukenhuis vestigingen volgen standaard openingsuren, toch kan het soms afwijken. Sommige locaties openen of sluiten vroeger of hebben onregelmatige uren. Om te zien of de Keukenhuis bij u in de buurt nu open is, klikt u op 'locaties' op de Keukenhuis-pagina op deze website. Selecteer de vestiging in uw buurt. Natuurlijk kan u ook op de website van Keukenhuis de huidige openingsuren bekijken.

close-icon close-icon

Is het online assortiment van Keukenhuis hetzelfde als in een winkel op locatie?

In de meeste Keukenhuis vestigingen vindt u zowel online als in een winkel op locatie hetzelfde assortiment terug. Per locatie kan dit natuurlijk verschillen. Surf naar de website van Keukenhuis voor meer informatie. Doe alvast wat inspiratie op met de folder van 19-02-2024 t/m 25-02-2024.

Let op: Sommige winkels op deze website hebben enkel een webshop of enkel een winkel op locatie. Lees dus goed alle informatie op de Keukenhuis pagina.

close-icon close-icon

Hoeveel Keukenhuis vestigingen zijn er in België?

Keukenhuis heeft diverse filialen, op de website van Keukenhuis vindt u alle adressen van alle filialen over heel België. Wilt u weten waar u een vestiging van Keukenhuis in uw buurt vindt? Schakel via onze app uw locatie in! Let op: Sommige winkels op onze website hebben enkel een webshop.

close-icon close-icon

Ik heb een vraag, compliment of klacht voor Keukenhuis, hoe kan ik contact opnemen?

Voor een specifieke vraag, een bedanking of compliment of een klacht voor Keukenhuis, kan u surfen naar de website van Keukenhuis. Bij 'contact' vindt u dan een e-mailadres, telefoonnummer of contactformulier, zo staat Keukenhuis voor u klaar!

close-icon close-icon
Toon alle...

Keukenhuis promo's

🛍️ Keukenhuis folders: 0
🆕 Nieuwe promoties: 0
🏷️ Categorie: Keuken en badkamer
🕰️ Laatste folderupdate: 01-04-2018
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw