Black Friday folders van Kiehl's

Laatste folderupdate : 21/09/2023

Er is tijdelijk geen folder store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Kiehl's folder online staat?
Al 32.937 mensen gingen u voor

Black Friday Kiehl's deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe Kiehl's Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Kiehl's tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Kiehl's deals! Schrijf u nu in voor de Kiehl's nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij Kiehl's. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de Kiehl's winkels, vindt u op Kiehl's website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Kiehl's

Wanneer begint Black Friday bij Kiehl's?

Black Friday promoties van Kiehl's zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Kiehl's. De folder geldig van 18-09-2023 t/m 24-09-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Kiehl's?

Tijdens Black Friday heeft Kiehl's dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Elnett multipak 2 x 300 ml + 75 ml

Oral-B elektrische tandenborstel

Dreft wasmiddel capsules

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Kiehl's bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door Kiehl's verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Kiehl's voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Kiehl's Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Kiehl's Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0