Folders van Leen Bakker

Laatste folderupdate: 16-10-21

Leen Bakker folder

Geldig: 18 okt. t/m 7 nov.

Deze Leen Bakker folder met actuele aanbiedingen is nog 17 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Leen Bakker en bespaar op je aankopen bij Leen Bakker.

Leen Bakker folder

Geldig: 20 sep. t/m 31 okt.
Trending

Deze Leen Bakker folder met actuele aanbiedingen is nog 10 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Leen Bakker en bespaar op je aankopen bij Leen Bakker.

Leen Bakker folder

Geldig: 6 apr. t/m 31 dec.
Trending

Deze Leen Bakker folder met actuele aanbiedingen is nog 71 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Leen Bakker en bespaar op je aankopen bij Leen Bakker.

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Leen Bakker folder online staat?
Al 29.592 mensen gingen u voor

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Leen Bakker folder online staat?
Al 40.310 mensen gingen u voor
Download de gratis app met 800+ winkels

Leen Bakker folder en promoties

Leen Bakker is een internationale keten woonwarenhuizen met ruim 58 winkels in België en een mooie webshop. Wekelijks brengen zij een promo folder uit met aantrekkelijke promoties en acties. Met een compleet assortiment meubelen, gordijnen, jaloezieën, lamellen, woon-, bed-, en badtextiel, matrassen, vloerbedekking en verlichting heeft Leen Bakker alles voor in en om uw woning. Leen Bakker voor kwaliteit en service. Bent u op zoek naar een nieuwe salon, een eettafel, een kledingkast of een relaxstoel, blader dan eens door de Leen Bakker promo folder voor de laatste aanbiedingen, promoties en rode prijzen of bestel direct online in de uitgebreide webshop. “Leen Bakker, al 100 jaar van deze tijd”. Meer informatie over de Leen Bakker winkels, openingsuren, de promotie folder en de webshop kunt u vinden op: www.leenbakker.be