Lidl
Lidl

Durumwraps

Deze promotie is afgelopen!
Actuele Durumwraps aanbieding bij Lidl. Bekijk de nieuwste Durumwraps aanbieding hier en koop de goedkoopste Durumwraps aanbiedingen voor de beste prijs.
Geldig: 17 Mar t/m 28 Mar
Prijs en voorwaarden zoals vermeld in de Lidl folder of Lidl website zijn bindend.
Bekijk actuele promoties hier

Durumwraps promotie en online acties uit de actuele Lidl folder

Deze Durumwraps is nu in de aanbieding bij Lidl. Bekijk ook de actuele Lidl folder voor meer straffe aanbiedingen en kortingen. Bestel Durumwraps online via Lidl website of koop hem voordelig aan de laagste prijs bij een winkel bij u in de buurt. Promotiez.be heeft altijd de beste Durumwraps aanbiedingen voor u verzameld. Wordt u hierover graag op de hoogte gehouden? Klik dan op het belletje en ontvang een gratis bericht als het product in de folder staat of in promotie is.

Staat er een Durumwraps promotie in de Lidl folder van volgende week?

Wanneer is Durumwraps in aanbieding? of "ik wil weten of Durumwraps volgende week in de aanbieding is?" zijn vragen, die we regelmatig krijgen. Veel mensen maken een (boodschappen)lijstje, met producten die ze de volgende week pas willen kopen. Juist voor hen plaatsen we altijd als eerste de nieuwe folders van volgende week en weet u of u nog even moet wachten met een aankoop, omdat het later goedkoper is. Houd onze website in de gaten om te zien of Durumwraps in de folder van volgende week staat met een straffe korting.

Is Durumwraps komende week met korting verkrijgbaar?

Bij welke winkel is Durumwraps in de aanbieding volgende week? Is een van de vragen die we vaak horen. Niemand betaalt natuurlijk graag teveel! Ons team houdt alle deals in de gaten en verzamelt ze zo snel mogelijk online. U kunt uw (boodschappen)lijstje hieraan aanpassen met aanbiedingen van deze week en volgende week. Kijk ook zeker in de nieuwe Lidl reclamefolder(s) van volgende week, omdat er ook aanbiedingen kunnen zijn die alleen in een winkel op locatie te koop zijn en niet online.

Veelgestelde vragen over Durumwraps

Waar vind ik de goedkoopste Durumwraps?

Deze promotie is bij diverse winkels in de aanbieding, bekijk alle producten om te zien welke Durumwraps het goedkoopst is.Als u wilt weten of dit product meer korting heeft in een andere winkel kan u vergelijken onder de categorie 'Supermarkt'. Wellicht vindt u deze aanbiedingen ook interessant: It'za dürümwraps, aanbieding 2 & aanbieding 3.

close-icon close-icon

Wat is de prijs van Durumwraps in promotie?

De prijs van Durumwraps kan u vinden bovenaan de pagina, waarbij ook de geldigheidsdata worden genoemd. Daarnaast is de prijs ook te vinden in de huidige Lidl folder of op de website van Lidl. U bent verzekerd van producten aan de laagste prijs bij Lidl als u artikelen in promotie koopt.

close-icon close-icon

Waar vind ik andere vergelijkbare aanbiedingen van Lidl?

Is de promotie Durumwraps niet echt wat u zoekt of is de aanbieding inmiddels verlopen? U kan dan steeds de Lidl folder van 05-04-2023 t/m 11-04-2023 bekijken om nog promoties en aanbiedingen te vinden bij Lidl.

close-icon close-icon

Is dit de hoogste korting voor Durumwraps bij Lidl?

Het is goed dat u tussen de promoties zoekt naar het goedkoopste product dat u nodig hebt! Als u wil weten of Durumwraps de hoogste korting heeft bij Lidl kan u vergelijken op de Topic pagina of met andere winkels.


close-icon close-icon

Welke andere vergelijkbare aanbiedingen heeft Lidl?

Als u op zoek bent naar andere promoties dan deze promotie van Durumwraps, dan kan u een kijkje nemen in de Lidl folder van 05-04-2023 t/m 11-04-2023. Enkele andere aanbiedingen zijn bijvoorbeeld: It'za dürümwraps, aanbieding 2 & aanbieding 3.

close-icon close-icon

Kan ik deze promotie terugvinden in de webshop?

De meeste promoties zijn ook terug te vinden in de webshop. Om te weten of u Durumwraps online kunt vinden bij Lidl, neemt u best een kijkje op de website van Lidl. Let op: sommige winkels op onze website maken enkel gebruik van een webwinkel of hebben enkel een winkel op locatie. Vind meer info op de website van Lidl.
close-icon close-icon

In welke categorie kan ik deze promotie terugvinden?

De promotie van Durumwraps kan u terugvinden in de categorie Supermarkt en dan klikken op de Lidl folder of verder scrollen naar 'aanbiedingen'. Als u graag vergelijkbare aanbiedingen ziet kan u door de Lidl folder van 05-04-2023 t/m 11-04-2023 bladeren.

close-icon close-icon

In welke andere winkel kan ik Durumwraps ook vinden?

U kunt dit product het beste aankopen bij Lidl. Natuurlijk kunt u ook kijken in de folders van andere winkels. Als u klikt op Supermarkt bij categorieën, vindt u nog andere vergelijkbare winkels zoals Lidl.

close-icon close-icon

Is er een kortingscode of promotiecode nodig voor Durumwraps?

Sommige promoties of aanbiedingen kunt u krijgen door middel van een kortingscode of promotiecode. Als u wilt controleren of Durumwraps zo'n code nodig heeft, kunt u het beste in de Lidl folder van 05-04-2023 t/m 11-04-2023 kijken of op de website van Lidl.

close-icon close-icon

Naast Durumwraps, wat biedt Lidl nog meer aan?

Lidl heeft een ruim assortiment naast de Durumwraps, houd elke week de Lidl folder in de gaten om de beste aanbiedingen en promoties te vinden. Naast Durumwraps in promotie kan u ook volgende aanbiedingen vinden: It'za dürümwraps, aanbieding 2 & aanbieding 3.

close-icon close-icon
Toon alle...