Multipack

Geldig: 18 apr. t/m 25 apr.
Deze promotie is afgelopen!

Folders met Multipack promoties

Nieuw

Jumbo folder

Over 2 dagen geldig
Lidl
Lidl

Multipack

Deze promotie is afgelopen!
€ 3,89
Actuele Multipack aanbieding bij Lidl. Bekijk de nieuwste Multipack aanbieding hier en koop de goedkoopste Multipack aanbiedingen voor de beste prijs.
Geldig: 18 apr. t/m 25 apr.
Prijs en voorwaarden zoals vermeld in de Lidl folder of Lidl website zijn bindend.
Laatste update: 26-04-2022
Bekijk actuele promoties hier
Actuele Lidl folder
Nieuw

Lidl folder

Over 1 week geldig

Multipack promotie en online acties uit de actuele Lidl folder

Deze Multipack is nu in de aanbieding bij Lidl. Bekijk ook de actuele Lidl folder voor meer straffe aanbiedingen en kortingen. Bestel Multipack online via Lidl website of koop hem voordelig aan de laagste prijs bij een winkel bij u in de buurt. Promotiez.be heeft altijd de beste Multipack aanbiedingen voor u verzameld. Wordt u hierover graag op de hoogte gehouden? Klik dan op het belletje en ontvang een gratis bericht als het product in de folder staat of in promotie is.

Staat er een Multipack promotie in de Lidl folder van volgende week?

Wanneer is Multipack in aanbieding? of "ik wil weten of Multipack volgende week in de aanbieding is?" zijn vragen, die we regelmatig krijgen. Veel mensen maken een (boodschappen)lijstje, met producten die ze de volgende week pas willen kopen. Juist voor hen plaatsen we altijd als eerste de nieuwe folders van volgende week en weet u of u nog even moet wachten met een aankoop, omdat het later goedkoper is. Houd onze website in de gaten om te zien of Multipack in de folder van volgende week staat met een straffe korting.

Is Multipack komende week met korting verkrijgbaar?

Bij welke winkel is Multipack in de aanbieding volgende week? Is een van de vragen die we vaak horen. Niemand betaalt natuurlijk graag teveel! Ons team houdt alle deals in de gaten en verzamelt ze zo snel mogelijk online. U kunt uw (boodschappen)lijstje hieraan aanpassen met aanbiedingen van deze week en volgende week. Kijk ook zeker in de nieuwe Lidl reclamefolder(s) van volgende week, omdat er ook aanbiedingen kunnen zijn die alleen in een winkel op locatie te koop zijn en niet online.