Trosrozen

Geldig: 17 mei t/m 22 mei
Deze promotie is verlopen!
Lidl
Lidl

Trosrozen

Deze promotie is verlopen!
€ 7,16
Actuele Trosrozen aanbieding bij Lidl. Bekijk de nieuwste Trosrozen aanbieding hier en koop de goedkoopste Trosrozen aanbiedingen voor de beste prijs.
Geldig: 17 mei t/m 22 mei
Prijs en voorwaarden zoals vermeld in de Lidl folder of Lidl website zijn leidend.
Laatste update: 23-05-21
Bekijk actuele promoties hier
Actuele Lidl folder
Nieuw

Lidl folder

Over 6 dagen geldig

Trosrozen promotie en online acties uit de actuele Lidl folder

Deze Trosrozen is nu in de aanbieding bij Lidl. Bekijk ook de actuele Lidl folder voor meer scherpe aanbiedingen en kortingen. Bestel Trosrozen online via Lidl website of koop hem voordelig met de beste prijs bij een winkel bij u in de buurt. Promotiez.be heeft altijd de beste Trosrozen aanbiedingen voor u verzameld. Wordt u hierover graag op de hoogte gehouden, klik dan op het belletje en ontvang een gratis bericht als het product in de folder staat of in de aanbieding is.

Staat er een Trosrozen promotie in de Lidl folder van volgende week?

Wanneer is Trosrozen in de aanbieding? of "ik wil weten of Trosrozen volgende week in de aanbieding is?" zijn vragen, die we regelmatig krijgen. Veel mensen maken een (boodschappen)lijstje, met producten die ze de volgende pas week pas willen kopen. Juist voor hen plaatsen we altijd als eerste de nieuwe folders van volgende week en weet je of je nog even moet wachten met een aankoop, omdat het dan goedkoper is. Houd onze site dus in de gaten om te zien of Trosrozen in de folder van volgende week staat met een flinke afprijzing.

Is Trosrozen komende week met korting verkrijgbaar?

Bij welke winkel is Trosrozen in de aanbieding volgende week? Is een van de vragen, die we vaak horen. Niemand betaalt natuurlijk graag teveel? Ons team houdt alle deals in de gaten en vermeld ze zo snel mogelijk online. Je kunt je (boodschappen)lijstje hierop aanpassen met aanbiedingen van deze week en die van volgende week. Kijk ook altijd even in de nieuwe Lidl reclamefolder(s) van volgende week, omdat er ook aanbiedingen kunnen zijn, die alleen in de winkel te koop zijn en niet online.